ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пісний та корисний: рецепт супу з булгуром та печерицями

Рецепти 16:18 - 23 лютого 2023

Цей рецепт підійде тим, хто не любить супи на бульйонах

Пісний та корисний: рецепт супу з булгуром та печерицями

Рецепт пісного супу з грибами / Фото: Pixabay

Супи з м'ясом не всім приходяться до смаку: смак бульйону може не подобатися або перебивати овочі. Хтось взагалі може не вживати продукти тваринного походження та дотримуватися веганського способу життя. Саме для тих, хто більше любить пісні страви, розповідаємо, як приготувати суп з печерицями та булгуром.

Вам знадобиться:

  • 300 г печериць
  • 3 картоплини
  • дві третіх склянки булгуру
  • морквина
  • пів цибулини
  • 2 л води
  • 3 столових ложки рослинної олії
  • сіль та спеції на смак

Спосіб приготування:

  1. Цибулю почистьте та подрібніть. Гриби помийте, ретельно просушіть та наріжте довільними шматками.
  2. Пательню заздалегідь розігрійте. Додайте олію та викладіть всередину цибулю. Смажте, помішуючи, протягом хвилини.
  3. Додайте печериці та готуйте ще 7-8 хвилин. Наприкінці посоліть та додайте спеції.
  4. Картоплю почистьте та наріжте кубиками. Моркву почистьте та натріть.
  5. Булгур ретельно промийте та почекайте, поки стече зайва рідина.
  6. Воду доведіть до кипіння та додайте сіль. Додайте картоплю з морквою та почекайте, поки суп знову закипить. Додайте булгур, гриби та цибулю. Вогонь переведіть на слабкий.
  7. Варіть страву протягом пів години. Додайте спеції на смак, накрийте суп кришкою та дайте постояти протягом 15 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом супу їхнього хліба.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин