Рецепт від Даші Квіткової: як приготувати голубці з міксом фаршів
Пропонуємо незвичний рецепт, який ви зможете повторити на своїй кухні

Рецепт голубців від Даші Квіткової/Фото: колаж МЕТА
Українська блогерка Даша Квіткова поділилася зі своїми підписниками рецептом голубців. Однак цю страву знаменитість готувала незвичним способом, а додаючи два різних фарші. Розповідаємо, що ще знадобиться для голубців.
Інгредієнти
- яловичий фарш - 500 г
- фарш індичий - 500 г
- капуста білоголова - 1 шт.
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
- спеції - за смаком
- сметана - 3 ст. л.
- сік томатний - 100 мл
Спосіб приготування
- Капусту промийте та розберіть на листя. Покладіть у глибоку миску або каструлю і посоліть, залийте окропом, накрийте кришкою та залиште на 15 хвилин.
- Змішайте яловичий та індичий фарш, посоліть, додайте спеції.
- Цибулю й моркву почистьте, помийте, дрібно наріжте (а моркву натріть на тертці) і обсмажте на сковороді. Додайте сметану, спеції та томатний сік.
- Велике листя капусти розріжте навпіл, маленькі залиште і викладайте на них невелику кількість фаршу. Сформуйте голубці.
- Сформовані голубці викладіть у сковороду із соусом і тушкуйте 90 хвилин.
Раніше ми писали рецепт улюбленої страви Раяна Гослінга. Приготувати десерт зможе кожен.
Джерело:
kvittkova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні