На приготування піде не більше півгодини: рецепт пісних, цибулинних оладок
Смачна страва, яка збереже фігуру та наситить корисними мікроелементами

Як приготувати цибулині оладки/Фото: Getty images
Навіть якщо ви дотримуєтеся Великого посту, це не означає, що вам недоступна смачна їжа. Ви завжди можете зробити цибулинні оладки - корисну, дієтичну страву, на готування якої піде не більше півгодини. У статті ми поговоримо, як це приготувати.
Складові
- 1 морква;
- 1 картопля;
- 300 г борошна;
- Рослинна олія;
- Кріп;
- Петрушка;
- Мелений чорний перець;
- Сіль.
Як приготувати
- Очищаємо цибулю, нарізаємо її півкільцями.
- Кладемо цибулю в глибоку миску, заливаємо окропом і залишаємо на десять хвилин. Це дозволить цибулі розм'якшитися і втратити гіркоту.
- Натираємо картоплю та моркву, додаємо їх до цибулі. Вмішуємо дрібно порізану зелень, потім додаємо спеції та солимо.
- Розігріваємо рослинну олію на сковороді, викладаємо оладки і смажимо з обох боків до золотистої скоринки.
- Смажені оладки слід довести до готовності в іншій сковороді на невеликому вогні, підігріваючи близько двадцяти хвилин, або в духовці, виклавши на деко. Можна не смажити їх на сковороді, а відразу запекти в духовці під температурою до 180 градусів, доки вони не стануть рум'яними.
У період Великого посту хочеться не відмовлятися від смачних страв. Вихід у цій ситуації є. Ми пропонуємо незвичний рецепт голубців з грибами та гречкою. Українська пісна страва стане ідеальним обідом чи вечерею.
Джерело:
Фокус
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні