ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

На приготування піде не більше півгодини: рецепт пісних, цибулинних оладок

Рецепти 12:36 - 07 березня 2023

Смачна страва, яка збереже фігуру та наситить корисними мікроелементами

Як приготувати цибулині оладки/Фото: Getty images

Як приготувати цибулині оладки/Фото: Getty images

Навіть якщо ви дотримуєтеся Великого посту, це не означає, що вам недоступна смачна їжа. Ви завжди можете зробити цибулинні оладки - корисну, дієтичну страву, на готування якої піде не більше півгодини. У статті ми поговоримо, як це приготувати.

Складові

  • 1 морква;
  • 1 картопля;
  • 300 г борошна;
  • Рослинна олія;
  • Кріп;
  • Петрушка;
  • Мелений чорний перець;
  • Сіль.

Як приготувати

  1. Очищаємо цибулю, нарізаємо її півкільцями.
  2. Кладемо цибулю в глибоку миску, заливаємо окропом і залишаємо на десять хвилин. Це дозволить цибулі розм'якшитися і втратити гіркоту.
  3. Натираємо картоплю та моркву, додаємо їх до цибулі. Вмішуємо дрібно порізану зелень, потім додаємо спеції та солимо.
  4. Розігріваємо рослинну олію на сковороді, викладаємо оладки і смажимо з обох боків до золотистої скоринки.
  5. Смажені оладки слід довести до готовності в іншій сковороді на невеликому вогні, підігріваючи близько двадцяти хвилин, або в духовці, виклавши на деко. Можна не смажити їх на сковороді, а відразу запекти в духовці під температурою до 180 градусів, доки вони не стануть рум'яними.

У період Великого посту хочеться не відмовлятися від смачних страв. Вихід у цій ситуації є. Ми пропонуємо незвичний рецепт голубців з грибами та гречкою. Українська пісна страва стане ідеальним обідом чи вечерею.

Джерело: Фокус

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин