Паска-морозиво: порадуйте близьких ласунів
Рецепт підходить для людей, які не люблять кисломолочний сир

Паска-морозиво: порадуйте близьких ласунів/Фото: Пательня
Паска-морозиво подобається майже всім. З нею ваш святковий стіл однозначно буде вдалим.
Що треба:
- вершки жирністю 35% -1 л,
- апельсинові цукати -100 г,
- цукор -100 г,
- білки - 8 шт.,
- рідкий мед -200 г,
- суміш різних горіхів - 200 г,
- родзинки -100 г.
Приготування:
Горіхи обсмажити на сухій сковороді, потім подрібнити. Цукати і родзинки замочити в гарячій воді на 10 хв. Потім обсушити.
Холодні вершки збити в міцну піну. Поставити у холодильник. Білки збити з 30 г цукру в густу піну.
Розігріти мед з рештою цукру, нагрівати до розчинення цукру. Влити цю масу у збиті білки, постійно помішуючи. Вимішувати, доки суміш не охолоне (близько 12-15 хв.). Продовжуючи розмішувати, додати збиті вершки, потім горіхи, родзинки і цукати.
Порційні формочки чи одну форму для паски застелити фольгою, розкласти масу і поставити у морозильну камеру на 2-3 години.
Раніше ми писали про те, як приготувати свинячі реберця на решітці або шампурах.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!