ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Паска-морозиво: порадуйте близьких ласунів

Рецепти 17:35 - 08 квітня 2025

Рецепт підходить для людей, які не люблять кисломолочний сир

Паска-морозиво: порадуйте близьких ласунів

Паска-морозиво: порадуйте близьких ласунів/Фото: Пательня

Паска-морозиво подобається майже всім. З нею ваш святковий стіл однозначно буде вдалим.

Що треба:

  • вершки жирністю 35% -1 л,
  • апельсинові цукати -100 г,
  • цукор -100 г,
  • білки - 8 шт.,
  • рідкий мед -200 г,
  • суміш різних горіхів - 200 г,
  • родзинки -100 г.

Приготування:

Горіхи обсмажити на сухій сковороді, потім подрібнити. Цукати і родзинки замочити в гарячій воді на 10 хв. Потім обсушити.

Холодні вершки збити в міцну піну. Поставити у холодильник. Білки збити з 30 г цукру в густу піну.

Розігріти мед з рештою цукру, нагрівати до розчинення цукру. Влити цю масу у збиті білки, постійно помішуючи. Вимішувати, доки суміш не охолоне (близько 12-15 хв.). Продовжуючи розмішувати, додати збиті вершки, потім горіхи, родзинки і цукати.

Порційні формочки чи одну форму для паски застелити фольгою, розкласти масу і поставити у морозильну камеру на 2-3 години.


Раніше ми писали про те, як приготувати свинячі реберця на решітці або шампурах.

Джерело: Пательня

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин