Як приготувати квасолю з беконом, яка пахне дитинством?
Ситна страва для холодних вечорів, готується за 45 хвилин

Як приготувати квасолю з беконом, яка пахне дитинством?/Фото: przepisy.pl
Квасоля з беконом у стилі справжнього фермерського дому надихне вас любити життя. Страва втілює баланс смаків: солоність бекону чудово контрастує з солодкуватістю квасолі. Прекрасний аромат просочує кожну квасолинку.
Що треба:
- дрібна біла квасоля - 400 грамів
- Приправи до спагеті Болоньєзе - 1 упаковка
- вода - 400 мілілітрів
- копчений бекон - 100 грамів
- цибуля - 1 штука
- томатна паста - 1 столова ложка
- майоран - 1 столова ложка
- свіжа гілочка майорану - 1 штука
- мелений чорний перець - 1 щіпка
Приготування:
Замочіть квасолю у воді та залиште на ніч. Після цього часу варіть її в тій самій воді, доки вона не стане напівтвердою. Наріжте бекон довгими тонкими смужками та запікайте його до хрусткої скоринки на пергаментному папері в духовці. Наріжте цибулю кубиками та обсмажте її в каструлі.
Суміш приправи змішайте з 400 мл води та вилийте в каструлю з цибулею та доведіть до кипіння. Потім додайте квасолю, спеції та варіть до м’якості.
В кінці приготування додайте запечений бекон. Подавайте готову страву гарячою з хлібом.
Квасоля з беконом чудово підходить для споживання у дорозі. Вона добре зберігається в термосі до 6-8 годин, не розсипається та не тече. Можна взяти в контейнері для пікніка або кемпінгу. Чудово підходить для офісного ланчу. Підігрівається в мікрохвильовці за 2-3 хвилини, не має різкого запаху та забезпечує енергією на весь робочий день. Рекомендується брати в герметичному контейнері.
Раніше ми писали про те, як приготувати курятину, тушковану з кукурудзою та вершками.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!