ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Півтори години і заготовки на всю зиму готові: блогерка показала, як приготувати фруктові галети

Рецепти 20:14 - 04 липня 2025

Забудьте про складні консервації та заморожені брили без смаку

Півтори години і заготовки на всю зиму готові: блогерка показала, як приготувати фруктові галети

Заготовки галет із сезонними ягодами та фруктами/Фото: кадр з відео Instagram viktoriia_chui

Літо – це пора яскравих фарб, соковитих фруктів та ароматних ягід. Але що робити, коли теплий сезон добігає кінця, а так хочеться продовжити це солодке задоволення? Блогерка знайшла геніально простий спосіб, який дозволить вам насолоджуватися смаком літа всю зиму.

Забудьте про складні консервації та заморожені брили без смаку. Її секрет полягає у приготуванні та заморожуванні чарівних галет із сезонними дарами природи. Це не тільки збереже їхній неповторний аромат та свіжість, але й подарує вам швидкий і смачний десерт у будь-який час року.

Блогерка запропонувала декілька варіантів основи та начинки галет.

Рецепт пісочної галети: інгредієнти

  • 150 г холодного масла
  • 300 г борошна
  • 1 ст.л цукру
  • 1 яйце

Спосіб приготування пісочної галети:

  1. Холодне масло перетерти з борошном в крихту.
  2. Додати цукор, яйце та замісити мʼяке тісто.
  3. Розділити тісто на дві частини, розкатати, присипати трішки крохмалем та цукром, викласти ягоди чи фрукти і загорнути краї.

Рецепт сирної галети: інгредієнти

Для начинки:

  • 200г кисломолочного або вершкового сира
  • 1 жовток
  • 2-3 ст.л цукру
  • 1 ст.л кукурудзяного крохмалю

Для основи:

  • 200 г сиру
  • 140 г вершкового масла
  • 240 г борошна
  • 1 яйце
  • 2 ст.л цукру

Спосіб приготування сирної галети:

  1. Всі інгредієнти для начинки зʼєднати та перебити блендером.
  2. Масло перетерти з борошном в крихту.
  3. Додати цукор, яйце, сир та замісити мʼяке тісто.
  4. Розділити тісто на дві частини, розкатати, присипати трішки крохмалем та цукром, викласти ягоди чи фрукти і загорнути краї.

Далі заготовки заморожуємо, та зберігаємо в морозилці. Потім просто відправляємо в розігріту духовку (ще заморожену) та випікаємо при 175 градусах 30 хвилин.

Новий, бюджетний варіант рамену для буднів. У цій версії використовується кілька неймовірно смачних інгредієнтів для створення чудового бульйону, а також хрусткий карамелізований свинячий фарш, який готується досить швидко, тож вся страва буде готова всього за 20 хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин