Святковий морквяний торт: дуже соковитий та з надзвичайно ніжним кремом
Бісквіт виходить дуже м’яким

Святковий морквяний торт: дуже соковитий та з надзвичайно ніжним кремом/Фото: ua-vestnik
Морквяний торт має збалансований смак, він в міру солодкий та дуже соковитий. Можна готувати його на свято.
Що треба:
- Яйця курячі – 4 шт.
- Рослинна олія – 150 мл
- Борошно – 350 г
- Морква – 400 г
- Цукор- 200 г
- Кориця – 1 ч. л. (за бажанням)
- Розпушувач – 1,5 ч. л.
- Апельсин – 1 шт.
- Волоські горіхи – 200 г
- Сіль – 0,5 ч.л
Для крему:
- Сир філадельфія – 200 г
- Маскарпоне – 250 г
- Цукрова пудра – 200 г
- Вершкове масло – 70 г
Приготування:
Обсмажте горіхи на сухій сковороді, додайте олію та сіль. Остудіть і порубайте. Змішайте спочатку рідкі, а потім сухі інгредієнти. Яйця змішайте з олією і соком апельсина. Борошно змішайте з розпушувачем, корицею, цукром та цедрою. Потріть моркву, з’єднайте рідкі та сухі інгредієнти, додавши терту моркву.
Розігрійте духовку до 180 градусів, випікайте до готовності орієнтовно 30-40 хвилин. Коли пиріг охолоне, розріжте на коржі.
Збийте вершкове масло кімнатної температури до пишної маси, додайте вершковий сир, маскарпоне і цукрову пудру, змішайте вінчиком.
Змастіть коржі кремом і зберіть торт.
Раніше ми писали про те, як приготувати гриби, запечені з сосисками.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!