ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Святковий морквяний торт: дуже соковитий та з надзвичайно ніжним кремом

Рецепти 10:42 - 07 квітня 2025

Бісквіт виходить дуже м’яким

Святковий морквяний торт: дуже соковитий та з надзвичайно ніжним кремом

Святковий морквяний торт: дуже соковитий та з надзвичайно ніжним кремом/Фото: ua-vestnik

Морквяний торт має збалансований смак, він в міру солодкий та дуже соковитий. Можна готувати його на свято.

Що треба:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Рослинна олія – ​​150 мл
  • Борошно – 350 г
  • Морква – 400 г
  • Цукор- 200 г
  • Кориця – 1 ч. л. (за бажанням)
  • Розпушувач – 1,5 ч. л.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Волоські горіхи – 200 г
  • Сіль – 0,5 ч.л

Для крему:

  • Сир філадельфія – 200 г
  • Маскарпоне – 250 г
  • Цукрова пудра – 200 г
  • Вершкове масло – 70 г

Приготування:

Обсмажте горіхи на сухій сковороді, додайте олію та сіль. Остудіть і порубайте. Змішайте спочатку рідкі, а потім сухі інгредієнти. Яйця змішайте з олією і соком апельсина. Борошно змішайте з розпушувачем, корицею, цукром та цедрою. Потріть моркву, з’єднайте рідкі та сухі інгредієнти, додавши терту моркву.

Розігрійте духовку до 180 градусів, випікайте до готовності орієнтовно 30-40 хвилин. Коли пиріг охолоне, розріжте на коржі.

Збийте вершкове масло кімнатної температури до пишної маси, додайте вершковий сир, маскарпоне і цукрову пудру, змішайте вінчиком.

Змастіть коржі кремом і зберіть торт.

Раніше ми писали про те, як приготувати гриби, запечені з сосисками.

Джерело: UA-vestnik

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин