ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжна та горіхова: рецепт паски з мигдалем

Рецепти 17:30 - 06 квітня 2023

Рецепт, який ідеально пасуватиме великодньому столу

Ніжна та горіхова: рецепт паски з мигдалем

Рецепт мигдальної паски / Фото: Pixabay

Цей рецепт паски приємно здивує навіть тих, хто є прихильником традиційного великоднього десерту. Водночас він є універсальним, тому ідеально доповнить інші святкові страви та порадує ніжним горіховим смаком.

Вам знадобиться:

  • кілограм кисломолочного сиру
  • 2 яйця
  • 70 г вершкового масла
  • пів кілограма сметани
  • 200 г мигдалю
  • 150 г цукру
  • 20 г ванільного цукру

Спосіб приготування:

  1. Сир ретельно перетріть крізь сито. Перекладіть в окрему миску.
  2. Вбийте спочатку одне яйце, перемішайте. Після вбийте друге, знову перемішайте. Після додайте до сиру розм'якшене вершкове масло, цукор звичайний та ванільний.
  3. Збивайте масу міксером, поки вона не стане однорідною та пишною.
  4. Мигдаль залийте гарячою водою на годину, після чого очистьте від шкірки. Підсмажте їх на сухій пательні протягом 8 хвилин, постійно перемішуючи. Подрібніть за допомогою блендера.
  5. Додайте до сирної маси горіхи та перемішайте. Викладіть готове тісто до спеціальної форми, яку попередньо застеліть подвійним шаром марлі. Форму покладіть в окрему миску, загорніть краї марлі всередину. Зверху покладіть гніт, через який стікатиме сироватка. Залиште паску в холодильника на добу.

Нещодавно ми ділилися рецептом заварної паски.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин