ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Найпростіший рецепт: як приготувати глазур для пасок

Рецепти 08:30 - 11 квітня 2023

Знадобиться лише желатин, вода і трохи цукру

Найпростіший рецепт: як приготувати глазур для пасок

Як приготувати глазур для пасок / Фото: Pixabay

Прикрасити паски на Великдень можна по-різному: існує безліч варіантів. Проте найпопулярніший з них, той, який став своєрідною класикою – це глазур. Деякі не готують її самостійно, побоюючись зайвих складнощів, проте насправді немає нічого простішого за приготування глазурі на Великдень. Ділимося рецептом.

Вам знадобиться:

  • 15 г желатину
  • 300 г цукру
  • вода

Спосіб приготування:

  1. Залийте желатин 90 мл води та дочекайтеся, поки він набухне.
  2. Ще 90 мл води змішайте з усім цукром. Поставте на вогонь та дочекайтеся, поки суміш закипить. Варіть протягом хвилини.
  3. Після одразу ж перелийте цукрову масу до желатину.
  4. Ретельно перемішайте, а після – збийте міксером.
  5. Прикрашати паски треба швидко, адже глазур одразу ж застигає.

Нещодавно ми ділилися рецептом мармурових крашанок.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин