Найпростіший рецепт: як приготувати глазур для пасок
Знадобиться лише желатин, вода і трохи цукру

Як приготувати глазур для пасок / Фото: Pixabay
Прикрасити паски на Великдень можна по-різному: існує безліч варіантів. Проте найпопулярніший з них, той, який став своєрідною класикою – це глазур. Деякі не готують її самостійно, побоюючись зайвих складнощів, проте насправді немає нічого простішого за приготування глазурі на Великдень. Ділимося рецептом.
Вам знадобиться:
- 15 г желатину
- 300 г цукру
- вода
Спосіб приготування:
- Залийте желатин 90 мл води та дочекайтеся, поки він набухне.
- Ще 90 мл води змішайте з усім цукром. Поставте на вогонь та дочекайтеся, поки суміш закипить. Варіть протягом хвилини.
- Після одразу ж перелийте цукрову масу до желатину.
- Ретельно перемішайте, а після – збийте міксером.
- Прикрашати паски треба швидко, адже глазур одразу ж застигає.
Нещодавно ми ділилися рецептом мармурових крашанок.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні