ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Святкова страва на Великдень: готуємо відбивні у картопляному клярі

Рецепти 13:30 - 15 квітня 2023

Приготуйте ситну і неймовірно смачну страву для своїх рідних

Святкова страва на Великдень: готуємо відбивні у картопляному клярі

Готуємо відбивні у картопляному клярі/Фото: pexels

До святкового столу на Великдень подають не лише паску та крашанки. Пропонуємо приготувати для гостей цю ситну страву з курячого філе. Дізнайтеся, що знадобиться для відбивних у картопляному клярі.

Інгредієнти

  • філе куряче – 500 г
  • картопля – 4 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • борошно – 3 ст. л.
  • часник – 3 зубчики
  • зелень – за смаком
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • олія для смаження

Спосіб приготування

  1. Куряче філе помийте. Наріжте невеликими шматками і трохи відбийте. Посоліть, поперчіть і змастіть часником. Залиште на 15 хвилин.
  2. Картоплю натріть на середній тертці. Відтисніть від рідини. Перекладіть отриману масу в миску, додайте яйця, борошно, дрібно нарізану зелень, сіль. Ретельно перемішайте.
  3. Кожен шматок курячого філе обгорніть картопляною масою та смажте до зарум'янення.

Раніше ми писали покроковий рецепт печені по-князівськи. Гості будуть приємно вражені цієї стравою.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин