Святкова страва на Великдень: готуємо відбивні у картопляному клярі
Приготуйте ситну і неймовірно смачну страву для своїх рідних

Готуємо відбивні у картопляному клярі/Фото: pexels
До святкового столу на Великдень подають не лише паску та крашанки. Пропонуємо приготувати для гостей цю ситну страву з курячого філе. Дізнайтеся, що знадобиться для відбивних у картопляному клярі.
Інгредієнти
- філе куряче – 500 г
- картопля – 4 шт.
- яйце – 2 шт.
- борошно – 3 ст. л.
- часник – 3 зубчики
- зелень – за смаком
- перець чорний мелений
- сіль
- олія для смаження
Спосіб приготування
- Куряче філе помийте. Наріжте невеликими шматками і трохи відбийте. Посоліть, поперчіть і змастіть часником. Залиште на 15 хвилин.
- Картоплю натріть на середній тертці. Відтисніть від рідини. Перекладіть отриману масу в миску, додайте яйця, борошно, дрібно нарізану зелень, сіль. Ретельно перемішайте.
- Кожен шматок курячого філе обгорніть картопляною масою та смажте до зарум'янення.
Раніше ми писали покроковий рецепт печені по-князівськи. Гості будуть приємно вражені цієї стравою.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні