Джерело вітамінів на весну: рецепт салату з курячою грудкою та пекінською капустою
Салат відмінно поповнює дефіцит вітамінів і мінералів після холодної та виснажливої зими

Покроковий рецепт салату з куркою та пекінською капустою / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik
У весняний час організму потрібно значно більше вітамінів після холодної зими з її вітром, снігом і відсутністю достатньої кількості сонячного світла. Рецепт салату з курячою грудкою та пекінською капустою допоможе заповнити дефіцит необхідних мінералів.
Деталі
Подавати таку страву можна на обід і навіть вечерю, оскільки салат виходить низькокалорійний і легкий.
Інгредієнти для салату з куркою
- Капуста пекінська — 300 г;
- Куряча грудка — 250 г;
- Яйце — 3 шт;
- Огірок — 2 шт;
- Сметана — 3 ст.л;
- Цибуля зелена, перець, сіль — за смаком.
Рецепт салату з курячою грудкою та пекінською капустою
- Відваріть курячу грудку з невеликою кількістю солі, дайте їй трохи охолонути, а потім наріжте довільною формою.
- Яйця зваріть круто, а після цього очистіть і наріжте у формі кубиків.
- Соломкою нашаткуйте капусту, а огірки наріжте кубиками або кільцями. За бажанням можете додати подрібнену зелену цибулю.
- Викладіть усі складові в глибоку салатницю, приправте сумішшю перців і посоліть на свій розсуд.
- Перед подачею заправляйте кожну порцію сметаною і перемішуйте до однорідності.
А якщо ви не бажаєте витрачати дорогоцінний час життя на підрахунок калорій, рекомендуємо спробувати деруни з м'ясом за закарпатським рецептом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!