ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Джерело вітамінів на весну: рецепт салату з курячою грудкою та пекінською капустою

Рецепти 12:31 - 18 квітня 2023

Салат відмінно поповнює дефіцит вітамінів і мінералів після холодної та виснажливої зими

Покроковий рецепт салату з куркою та пекінською капустою / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik

Покроковий рецепт салату з куркою та пекінською капустою / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik

У весняний час організму потрібно значно більше вітамінів після холодної зими з її вітром, снігом і відсутністю достатньої кількості сонячного світла. Рецепт салату з курячою грудкою та пекінською капустою допоможе заповнити дефіцит необхідних мінералів.

Деталі

Подавати таку страву можна на обід і навіть вечерю, оскільки салат виходить низькокалорійний і легкий.

Інгредієнти для салату з куркою

  • Капуста пекінська — 300 г;
  • Куряча грудка — 250 г;
  • Яйце — 3 шт;
  • Огірок — 2 шт;
  • Сметана — 3 ст.л;
  • Цибуля зелена, перець, сіль — за смаком.

Рецепт салату з курячою грудкою та пекінською капустою

  1. Відваріть курячу грудку з невеликою кількістю солі, дайте їй трохи охолонути, а потім наріжте довільною формою.
  2. Яйця зваріть круто, а після цього очистіть і наріжте у формі кубиків.
  3. Соломкою нашаткуйте капусту, а огірки наріжте кубиками або кільцями. За бажанням можете додати подрібнену зелену цибулю.
  4. Викладіть усі складові в глибоку салатницю, приправте сумішшю перців і посоліть на свій розсуд.
  5. Перед подачею заправляйте кожну порцію сметаною і перемішуйте до однорідності.

А якщо ви не бажаєте витрачати дорогоцінний час життя на підрахунок калорій, рекомендуємо спробувати деруни з м'ясом за закарпатським рецептом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин