Як приготувати пудинг із зачерствелої паски: нічого не пропаде
Ця смачна страва заощадить вам кошти

Як зробити пуддинг із зачерствілої паски/Фото: Getty images
Після Великодня досить часто залишаються засохлі, зачерствілі паски. Щоб їх не викидати, пропонуємо рецепт смачного пудингу.
Складові
- Яйця великого розміру – 4 штуки;
- Молоко – 0,5 л;
- Вершки – 0,5 л;
- Цукор - 150 г;
- Ванільний цукор.
Алгоритм приготування
- Змішуємо яйця з молоком та вершками, потім додаємо цукор та ванілін.
- Нарізаємо паску та опускаємо її в суміш.
- Все це викладаємо у форму, змащену вершковим маслом та заливаємо залишками молочно-вершкової суміші.
- Потім слід нагріти духовку 180 градусів і відправити форму туди на сорок хвилин.
Раніше ми публікували найпростіший рецепт глазурі для пасок. Для її приготування потрібно менше цукру, ніж зазвичай.
Джерело:
UAportal
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні