ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати пудинг із зачерствелої паски: нічого не пропаде

Рецепти 13:52 - 18 квітня 2023

Ця смачна страва заощадить вам кошти

Як зробити пуддинг із зачерствілої паски/Фото: Getty images

Як зробити пуддинг із зачерствілої паски/Фото: Getty images

Після Великодня досить часто залишаються засохлі, зачерствілі паски. Щоб їх не викидати, пропонуємо рецепт смачного пудингу.

Складові

  • Яйця великого розміру – 4 штуки;
  • Молоко – 0,5 л;
  • Вершки – 0,5 л;
  • Цукор - 150 г;
  • Ванільний цукор.

Алгоритм приготування

  1. Змішуємо яйця з молоком та вершками, потім додаємо цукор та ванілін.
  2. Нарізаємо паску та опускаємо її в суміш.
  3. Все це викладаємо у форму, змащену вершковим маслом та заливаємо залишками молочно-вершкової суміші.
  4. Потім слід нагріти духовку 180 градусів і відправити форму туди на сорок хвилин.

Раніше ми публікували найпростіший рецепт глазурі для пасок. Для її приготування потрібно менше цукру, ніж зазвичай.

Джерело: UAportal

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин