ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніби просто з Грузії: як приготувати чкмерулі з вершками

Рецепти 14:45 - 24 квітня 2023

Смачна курка без зайвих зусиль

Ніби просто з Грузії: як приготувати чкмерулі з вершками

Рецепт чкмерулі / Фото: Pixabay

Ніжна, зі спеціями, соковита та запашна курка в легкому вершковому соусі. Влаштуйте свято собі та своїй родині й порадуйте смачним м'ясом, ніби з автентичного грузинського ресторану.

Вам знадобиться:

  • 170 г філе з курячих стегон
  • 170 г вершків жирністю 10%
  • 2 зубчики часнику
  • щіпка хмелі-сунелі та уцхо-сунелі
  • щіпка шафрану, сушеної кінзи, пластівців гострого червоного перцю, сушеного чабрецю
  • свіжа кінза на смак
  • рослинна олія, вершкове масло та сіль на смак

Спосіб приготування:

  1. Зубчики часнику подрібніть, а стегна очистіть від кістки та наріжте м'ясо.
  2. На заздалегідь розжареній сковорідці підсмажте часник з куркою. Для цього використайте рослинну олію або вершкове масло.
  3. Коли м'ясо стане рум'яним, додайте вершки. Доведіть до кипіння та зменште вогонь до середнього.
  4. Коли вершки також почнуть закипати, додайте усі спеції. Доведіть до готовності м'ясо.
  5. Готову страву прикрашайте гілочками свіжої кінзи.

Нещодавно ми ділилися рецептом цибулевого пирога.

Джерело: Pixel

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин