Ідеально для фігури та імунітету: готуємо весняний салат з кульбаб
Ця сезонна страва чудово доповнить повноцінний прийом їжі

Рецепт салату з кульбаб/Фото: pexels
Сезон кульбаб розпочато, тому гріх не скористатися такою нагодою, щоб приготувати смачний вітамінний салат. Пропонуємо рецепт страви, яка не зашкодить фігурі та зміцнить імунітет.
Інгредієнти
- кульбабки - 50 г
- огірок - 1 шт.
- помідор чері - 6 шт.
- зелена цибуля, пучок - 1 шт.
- консервована кукурудза - 50 г
- олія - за смаком
- сіль - за смаком
- чорний перець - за смаком
- варене яйце - за бажанням
Спосіб приготування
- Листя кульбаб промийте та замочіть у холодній воді на 15-20 хвилин. Після цього обсушіть.
- Зелену цибулю, помідори та огірок промийте та наріжте.
- Покладіть усі інгредієнти в миску, додайте консервовану кукурудзу.
- Нарвіть у миску листя кульбаби, додайте олію, сіль та перець, ретельно перемішайте.
Раніше ми писали рецепт соусу з листя редиски. Ділимося рецептом оригінально соусу, який підійде для салатів та грінок.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні