Вітамінний скарб: готуємо корисний салат з буряком і червоною капустою
Приготувати цю страву дуже легко

Рецепт бурякового салату з капустою/Фото: pixabay
Весняний сезон приносить багато нових можливостей у корисному харчуванні. Пропонуємо рецепт яскравого і простого у приготуванні бурякового салату з капустою.
Інгредієнти
- буряк - 2 шт.
- червоноголова капуста - 200 г
- часник, зубчики - 2 шт.
- оцет яблучний - 10 мл
- цукор - 10 г
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
- оливкова олія - 40 г
- волоські горіхи очищені - 20 г
Спосіб приготування
- Зварені буряки очистьте і натріть у миску на терці для овочів по-корейськи.
- Капусту тонко нашинкуйте. Часник очистьте і пропустіть через прес. Додайте капусту і часник у миску з буряком.
- Для заправки потрібно змішати яблучний оцет, цукор, сіль, перець і оливкову олію. Полийте заправкою овочі і перемішайте. Страву помістіть у холодильник на 20 хвилин.
- Перекладіть овочі у посудину і прикрасьте подрібненими горішками.
Раніше ми писали рецепт салату з тунцем та авокадо. Навіть консервована версія тунця чудово підходить до овочів.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні