У сметанному маринаді: рецепт курячого філе на мангалі
Найсмачніше м'ясо, яке можна приготувати на природі

Рецепт курки на мангалі / Фото: Pixabay
В Україні теплішає, починається період відпочинку у парках, на дачах, лісах – словом, на природі. Щоб ваш день з близькими та друзями став ще приємнішим, пропонуємо вам рецепт курячого філе в сметанному маринаді, яке готується на мангалі.
Вам знадобиться:
- 4 філе
- 120 г сметани
- 2 зубчики часнику
- 10 г спеції карі
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Промийте та просушіть куряче філе. Натріть м'ясо сіллю та перцем.
- Часник подрібніть та додайте до сметани. Туди ж – карі. Ретельно перемішайте та обмажте маринадом курку.
- Покладіть м'ясо з маринадом у миску та накрийте її плівкою. Залиште на дві години, а краще – на ніч. Температура має бути кімнатною.
- Під час приготування на мангалі решітку змастіть олією та викладіть філе. Готуйте протягом 15 хвилин, перевертаючи кожні 3 хвилини. Готове м'ясо загорніть у фольгу та залиште на 10 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом ідеального грузинського шашлику.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні