Найшоколадніший десерт у світі: рецепт торта "Шоколадниця"
Цей торт — мрія любителя шоколаду

Рецепт торта "Шоколадниця"/Фото: скріншот
Якщо ви готові їсти шоколад у шоколаді і запивати його гарячим шоколадом, то ми маємо для вас рецепт ідеального десерту. Пропонуємо приготувати торт "Шоколадниця", який вразить вас насиченим та чарівним смаком.
Рецепт торта "Шоколадниця": інгредієнти
- пачка (520 г) суміші для шоколадного торта;
- пакетик (110 г) суміші для мафінів (або пудингу);
- 450 г ванільного йогурту або простої сметани;
- 3 яйця;
- 80 мл олії;
- 120 мл кавового лікеру або кавового екстракту;
- 350 г шоколадної глазурі (напівсолодких або молочних).
Спосіб приготування торта "Шоколадниця":
- У великій мисці змішайте суміш для торта, пудинг, йогурт або сметану, яйця, олію та лікер.
- Збийте, щоб усі інгредієнти добре перемішалися. Додайте шоколаду глазурь. Тісто має бути дуже густим.
- Перекладіть тісто в змащену олією і посипану борошном форму для кексу діаметром 25 см.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 1 години або поки верх торта не стане пружним при легкому натисканні. Остудіть на 10 хвилин у формі. Потім вийміть із форми та остудіть повністю на решітці.
Якщо ви на дієті, то це зовсім не привід відмовлятися від смачних десертів. Натомість ви можете порадувати себе смачними та корисними цукерками. Раніше ми ділилися рецептом низькокалорійних рафаелок.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні