Готуємо кифлики: рецепт закарпатських рогаликів
Готуємо на обід традиційну страву

Як приготувати кифлики / Фото: Pixabay
Щоб приготувати традиційні закарпатські кифлики не треба бути шеф-кухарем. Достатньо лише трохи часу, кілька інгредієнтів та щире бажання.
Вам знадобиться:
- 450 г борошна
- 170 г сметани
- 200 г вершкового масла
- кисломолочний сир, варення, мак або горіхи для начинки (за бажанням)
Спосіб приготування:
- Масло, заздалегідь нагріте до кімнатної температури, ретельно змішайте зі сметаною.
- Додайте до маси, яка вийшла, борошно. У процесі продовжуйте розмішувати.
- Замісіть тісто. Вони повинно бути м'яким та еластичним. Сформуйте з нього кулю, накрийте її плівкою та залиште у холодильнику на годину.
- Коли час сплине, розкатайте тісто тонким шаром та наріжте квадратиками. На кожен викладіть начинку на свій вибір. Заверніть у рулетик.
- Духовку розігрійте до 200 градусів. Випікайте кифлики 15-20 хвилин до рум'яності.
Нещодавно ми ділилися рецептом швидких пончиків.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні