ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ідеальна заготівля на зиму: як засолити сало в банці

Рецепти 17:46 - 11 травня 2023

Це сало можна буде використовувати протягом усього року

Ідеальна заготівля на зиму: як засолити сало в банці

Як правильно засолити сало на зиму/Фото: pexels

Сало засолене в банці на зиму стане безпрограшною заготівлею. Пропонуємо дізнатися, як правильно засолити сало, щоб насолоджуватися ним протягом усього року.

Інгредієнти

  • сало - 1 кг
  • сіль
  • лавровий лист - 1 шт.
  • перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування

  1. Змішайте в мисці сіль і перець. На дно чистої банки (3 літри) насипте трохи цієї суміші, покладіть лавровий лист.
  2. Сало наріжте шматками, які б легко проходили в банку. Обваляйте у суміші солі й перцю. Закладіть банку салом під вінця. Зверху покладіть кілька зубочисток, шпажок чи звичайних сірників і переверніть банку на чистий рушник у темному прохолодному місці. Залиште на добу або дві.
  3. Закатайте металевою кришкою і приберіть у прохолодне місце. Заготівля готова до використання.

Раніше ми писали, як приготувати солянку. Пропонуємо до вашої уваги класичний рецепт цієї страви.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин