Рецепт картоплі в беконі, від якого ви будете в захваті: потрібно всього 2 інгредієнти
Страва готується неймовірно просто, адже для її створення потрібно не більше двох базових продуктів

Рецепт картоплі в беконі з покроковими інструкціями / Фото: thekitchn.com
Мало хто зможе встояти перед гарячою та апетитною картоплею під хрусткою м'ясною скоринкою. Повірте, цей рецепт картоплі в беконі стане вашим фаворитом.
Деталі
Рекомендуємо для страви брати плоди середнього розміру, щоб кожна порція вийшла ідеальною. Подавайте з соусом на свій розсуд або ж просто наріжте овочевий салат.
Інгредієнти
- Картопля - 10 шт;
- Бекон (нарізка) - 200 г;
- Прованські трави - за смаком;
- Сіль, перець мелений - за смаком.
Рецепт картоплі в беконі
- Добре промийте картоплю під проточною водою. Щоб видалити зайву вологу, використовуйте паперовий рушник. Наколіть її виделкою в різних місцях. Натріть сіллю, перцем і притрусіть прованськими травами.
- Оберніть кожен плід беконом і покладіть на застелене пергаментом деко.
- Духовку розігрійте до 200 градусів і випікайте страву приблизно 40 хвилин. Приємного апетиту!
А якщо м'ясні страви вас не вражають, тоді рекомендуємо спробувати рецепт фрикадельок, у яких немає ні грама м'яса.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні