Можна приготувати на сковорідці: рецепт тонкого лаваша
Для тіста не потрібно використовувати яйця та дріжджі

Рецепт домашнього лаваша/Фото: Unsplash
Тонкий лаваш можна приготувати вдома самостійно. Ця страва не вимагає складних інгредієнтів та її просто готувати.
Рецепт домашнього лаваша: інгредієнти
- борошно пшеничне – 350 г
- гаряча вода – 200 г
- олія рослинна – 2 ст. л.
- сіль – 1 ч. л.

Спосіб приготування домашнього лаваша:
- Додайте до борошна гарячу воду, сіль, олію. Все ретельно перемішайте ложкою, а потім вимішайте руками до однорідного еластичного тіста.
- Готове тісто залишити на 20-30 хвилин відпочити.
- Після того як тісто відпочило, поділити його на однакові частини. Кожну з них розкачати у тонке коло.
- Посмажити лаваш на сухій сковорідці до появи рум'яного кольору.
Готовий лаваш потрібно змастити водою та накрити фольгою. Це потрібно для того, щоб він був м’яким і еластичним.
Рецепт гарбузових булочок із корицею — це унікальне поєднання ароматної та ніжної випічки з насиченим смаком гарбуза і пряної спеції. Страва припаде до вподоби усім, адже вона поєднує в простоту приготування та оригінальний смак.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні