ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Насичений та яскравий смак: рецепт дерунів з квашеною капустою

Рецепти 21:35 - 19 травня 2023

Маленька деталь освіжить рецепт

Насичений та яскравий смак: рецепт дерунів з квашеною капустою

Рецепт дерунів з квашеною капустою / Фото: Pixabay

До дерунів звикли ставитися досить просто, адже зазвичай один і той самий рецепт з мінімальними відмінностями знають всі. Проте мало хто замислюється про те, що до цієї страви можна додати цікаву та пікантну нотку. Наприклад, квашену капусту.

Вам знадобиться:

  • 500 г картоплі
  • 250 г квашеної капусти (без розсолу)
  • яйце
  • 2 столові ложки борошна
  • сіль та перець на смак
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Почистьте картоплю, вимийте та просушіть. Натріть на великій чи середній терці. Залиште на друшляку, щоб зайва рідина стекла.
  2. Капусту також відіжміть від розсолу та дрібно наріжте. Додайте до картоплі разом з сіллю та перцем
  3. Вбийте до суміші яйце і ретельно перемішайте.
  4. Борошно просійте, також додайте і знову змішайте.
  5. Пательню разом з олією розігрійте на сильному вогні, потім зменште його до середнього. Обсмажуйте по 3-4 хвилини з кожного боку.

Нещодавно ми ділилися рецептом лаваша на сковорідці.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин