Насичений та яскравий смак: рецепт дерунів з квашеною капустою
Маленька деталь освіжить рецепт

Рецепт дерунів з квашеною капустою / Фото: Pixabay
До дерунів звикли ставитися досить просто, адже зазвичай один і той самий рецепт з мінімальними відмінностями знають всі. Проте мало хто замислюється про те, що до цієї страви можна додати цікаву та пікантну нотку. Наприклад, квашену капусту.
Вам знадобиться:
- 500 г картоплі
- 250 г квашеної капусти (без розсолу)
- яйце
- 2 столові ложки борошна
- сіль та перець на смак
- олія для смаження
Спосіб приготування:
- Почистьте картоплю, вимийте та просушіть. Натріть на великій чи середній терці. Залиште на друшляку, щоб зайва рідина стекла.
- Капусту також відіжміть від розсолу та дрібно наріжте. Додайте до картоплі разом з сіллю та перцем
- Вбийте до суміші яйце і ретельно перемішайте.
- Борошно просійте, також додайте і знову змішайте.
- Пательню разом з олією розігрійте на сильному вогні, потім зменште його до середнього. Обсмажуйте по 3-4 хвилини з кожного боку.
Нещодавно ми ділилися рецептом лаваша на сковорідці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні