Простіше не буває: готуємо апетитну гречку під пряною цибулею
Страва ідеально підходить для тих, хто дотримується посту

Рецепт гречки під цибулею/Фото: pixabay
Якщо ви обожнюєте гречану крупу, але звична для вас каша вже стала надто банальною, приготуйте апетитну страву за цим рецептом. Засмажка із цибулі додасть нотки пряності та оригінальності.
Інгредієнти
- гречана крупа - 1/2 склянки
- вода - 1 склянка
- олія соняшникова - 3 ст. л.
- цибуля жовта ріпчаста - 2 шт.
- сіль - за смаком
- лавровий лист мелений - за смаком
- паприка мелена - за смаком
Спосіб приготування
- Промиту гречку залийте водою і доведіть до кипіння на сильному вогні. Потім вогонь зменште, накрийте кришкою та варіть до готовності близько 15 хвилин.
- Очищену цибулю наріжте кільцями або напівкільцями та смажте в олії до м'якості, ретельно помішуючи. Потім посоліть, посипте меленим лавровим листом та паприкою, перемішайте та готуйте ще хвилину.
- Додайте у сковороду до цибулі гречку, перемішайте та насолоджуйтеся.
Раніше ми писали, як приготувати курячі котлети з сиром. Рецепт простої та смачної страви.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні