Цим десертом здивуйте всіх: як приготувати смажений кавун у клярі
На приготування цієї страви піде мінімум інгредієнтів

Як приготувати кавун у клярі/Фото: Getty images
Кавун – чудовий спосіб освіжити літнє меню та додати різноманітності до раціону. Ми поговоримо про приготування смачного десерту з цієї ягоди.
Складові
- М'якуш невеликого кавуна;
- Пшеничне борошно - 6 ст.л.;
- Картопляний або кукурудзяний крохмаль - 4 ст.
- Рослинна олія для фритюру;
- Яєчні білки – 2 шт.
Як приготувати
- Спочатку готуємо кляр, розводячи його невеликою кількістю води та вбиваємо в нього яєчні білки. За своєю консистенцією кляр має бути як дуже густий кисіль.
- Виймаємо кісточки та м'якоть кавуна, нарізаємо невеликими кісточками та ретельно обвалюємо у борошні.
- Потім шматочки кавуна обмочуємо в кляр і смажимо в розпеченому фритюрі з олії до утворення рум'яної скоринки.
- Перед подачею посипаємо страви цукровою пудрою.
Нещодавно ми ділилися рецептом пісочного печива.
Джерело:
Рецепти Online
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні