ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Цим десертом здивуйте всіх: як приготувати смажений кавун у клярі

Рецепти 12:16 - 21 червня 2023

На приготування цієї страви піде мінімум інгредієнтів

Як приготувати кавун у клярі/Фото: Getty images

Як приготувати кавун у клярі/Фото: Getty images

Кавун – чудовий спосіб освіжити літнє меню та додати різноманітності до раціону. Ми поговоримо про приготування смачного десерту з цієї ягоди.

Складові

  • М'якуш невеликого кавуна;
  • Пшеничне борошно - 6 ст.л.;
  • Картопляний або кукурудзяний крохмаль - 4 ст.
  • Рослинна олія для фритюру;
  • Яєчні білки – 2 шт.

Як приготувати

  • Спочатку готуємо кляр, розводячи його невеликою кількістю води та вбиваємо в нього яєчні білки. За своєю консистенцією кляр має бути як дуже густий кисіль.
  • Виймаємо кісточки та м'якоть кавуна, нарізаємо невеликими кісточками та ретельно обвалюємо у борошні.
  • Потім шматочки кавуна обмочуємо в кляр і смажимо в розпеченому фритюрі з олії до утворення рум'яної скоринки.
  • Перед подачею посипаємо страви цукровою пудрою.

Нещодавно ми ділилися рецептом пісочного печива.

Джерело: Рецепти Online

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин