ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Соковита яловичина з перцем у мультиварці: швидко, смачно та корисно для всієї родини

Рецепти 19:42 - 22 червня 2023

Оригінальний рецепт тушкованої яловичини, який стане паличкою-виручалочкою для зайнятої мами

Телятина з перцем / Фото: скріншот

Телятина з перцем / Фото: скріншот

Швидко приготувати вечерю після насиченого робочого дня та нагодувати всю родину – завдання не з легких. Пропонуємо оригінальне рішення – яловичина з перцем, тушкована в мультиварці.

Деталі

Для того, щоб страва вийшла соковитою та ароматною, її потрібно готувати протягом 1,5 годин. Солодкий перець доповнює ансамбль особливими нотками аромату та смаку.

Інгредієнти

  • 400 г - яловичини
  • 300 г - болгарського перцю
  • 100 г - сметани (20% жир.)
  • 1 ст. л. - соєвого соусу
  • 0,5 ч. л. - карі
  • 1/3 ч. л. - імбиру (сухого)
  • 0,5 ч. л. - солі (або за смаком)
  • 2 ст. л. - соняшникової олії
  • 150 мл - води (холодної)

Приготування яловичини із солодким перцем

  1. Попередньо підготувати інгредієнти - порізати яловичину на кубики, а також очистити і порізати перець.
  2. На дно чаші мультиварки потрібно налити олію так, щоб вона її повністю покрила. У олію викладається яловичина і заливається вказаним обсягом води. Після цього мультиварка виставляється у режим тушкування на 1,5 години.
  3. За годину можна додавати сметану, перець та інші інгредієнти. Протягом півгодини овочі протушкуються, а м'ясо вбере аромат і присмак спецій. Після цього можна подавати готову страву до столу.

Гарніром до м'яса може стати молода картопля чи гречана каша. Вишуканим доповненням буде салат зі свіжих овочів.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин