Соковита яловичина з перцем у мультиварці: швидко, смачно та корисно для всієї родини
Оригінальний рецепт тушкованої яловичини, який стане паличкою-виручалочкою для зайнятої мами

Телятина з перцем / Фото: скріншот
Швидко приготувати вечерю після насиченого робочого дня та нагодувати всю родину – завдання не з легких. Пропонуємо оригінальне рішення – яловичина з перцем, тушкована в мультиварці.
Деталі
Для того, щоб страва вийшла соковитою та ароматною, її потрібно готувати протягом 1,5 годин. Солодкий перець доповнює ансамбль особливими нотками аромату та смаку.
Інгредієнти
- 400 г - яловичини
- 300 г - болгарського перцю
- 100 г - сметани (20% жир.)
- 1 ст. л. - соєвого соусу
- 0,5 ч. л. - карі
- 1/3 ч. л. - імбиру (сухого)
- 0,5 ч. л. - солі (або за смаком)
- 2 ст. л. - соняшникової олії
- 150 мл - води (холодної)
Приготування яловичини із солодким перцем
- Попередньо підготувати інгредієнти - порізати яловичину на кубики, а також очистити і порізати перець.
- На дно чаші мультиварки потрібно налити олію так, щоб вона її повністю покрила. У олію викладається яловичина і заливається вказаним обсягом води. Після цього мультиварка виставляється у режим тушкування на 1,5 години.
- За годину можна додавати сметану, перець та інші інгредієнти. Протягом півгодини овочі протушкуються, а м'ясо вбере аромат і присмак спецій. Після цього можна подавати готову страву до столу.
Гарніром до м'яса може стати молода картопля чи гречана каша. Вишуканим доповненням буде салат зі свіжих овочів.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні