ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Для тих, хто не може відмовити собі в солодкому: рецепт гарбузово-горіхової запіканки

Рецепти 18:47 - 05 квітня 2025

Неймовірний смак у кожному шматочку

Рецепт гарбузово-горіхової запіканки/Фото: Bing

Ця запіканка з гарбузом— ідеальний десерт. Легкий, смачний і дуже корисний, вона поєднує в собі натуральну солодкість гарбуза та яблук, багатство горіхів і аромат меду. Рецепт простий у приготуванні, а інгредієнти можна знайти в будь-якому магазині.

Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза.
  • 1 яблуко.
  • 200 г м'якого сиру.
  • 4 ст. ложки манної крупи.
  • 2 яблука.
  • 2 яйця.
  • 100 г волоських горіхів.
  • 50 г родзинок.
  • 20 г вершкового масла.
  • 3 ст. ложки цукру.
  • 1 ст. ложка меду.
  • Дрібка солі.

Приготування:

  1. Ізюм залити водою та залишити на 20 хвилин для набухання. Горіхи підсушити та подрібнити. Гарбуз і яблука очистити й нарізати кубиками.
  2. Яйця збити міксером з сіллю і цукром, додати манну крупу, знову збити та залишити на 20 хвилин для набухання манки.
  3. М'який сир протерти через сито, щоб позбутися грудочок, і додати до яєць. Додати мед і знову збити до однорідної консистенції.
  4. У змащену маслом і посипану манкою форму викласти частину тіста, потім шар гарбуза і яблук. Посипати родзинками та горіхами, а зверху покласти решту тіста.
  5. Випікати в розігрітій до 180°C духовці 40 хвилин.
  6. Поки запіканка готується, заваріть чай і насолоджуйтеся смачним десертом!

Класична паска з родзинками: рецепт наших предків.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин