Для тих, хто не може відмовити собі в солодкому: рецепт гарбузово-горіхової запіканки
Неймовірний смак у кожному шматочку

Рецепт гарбузово-горіхової запіканки/Фото: Bing
Ця запіканка з гарбузом— ідеальний десерт. Легкий, смачний і дуже корисний, вона поєднує в собі натуральну солодкість гарбуза та яблук, багатство горіхів і аромат меду. Рецепт простий у приготуванні, а інгредієнти можна знайти в будь-якому магазині.
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза.
- 1 яблуко.
- 200 г м'якого сиру.
- 4 ст. ложки манної крупи.
- 2 яблука.
- 2 яйця.
- 100 г волоських горіхів.
- 50 г родзинок.
- 20 г вершкового масла.
- 3 ст. ложки цукру.
- 1 ст. ложка меду.
- Дрібка солі.
- Ізюм залити водою та залишити на 20 хвилин для набухання. Горіхи підсушити та подрібнити. Гарбуз і яблука очистити й нарізати кубиками.
- Яйця збити міксером з сіллю і цукром, додати манну крупу, знову збити та залишити на 20 хвилин для набухання манки.
- М'який сир протерти через сито, щоб позбутися грудочок, і додати до яєць. Додати мед і знову збити до однорідної консистенції.
- У змащену маслом і посипану манкою форму викласти частину тіста, потім шар гарбуза і яблук. Посипати родзинками та горіхами, а зверху покласти решту тіста.
- Випікати в розігрітій до 180°C духовці 40 хвилин.
- Поки запіканка готується, заваріть чай і насолоджуйтеся смачним десертом!
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні