Дивовижний салат Цезар: простий рецепт вишуканої та ніжної страви
Розкажемо, як приготувати салат Цезар із куркою та крутонами, щоб наїлася вся родина

Салат Цезар / Фото: pixabay
Салат Цезар – страва, яка міцно увійшла до меню багатьох шикарних ресторанів. Його готують вдома і в кафе, а в рецепт вносять оригінальні нововведення. Приготувати салат "Цезар" можна з м'ясом, грибами або беконом. Пропонуємо спробувати рецепт салату Цезар з куркою та помідором.
Деталі
Для створення страви знадобляться такі інгредієнти:
- куряча грудка – 2 шт.;
- рослинна олія – 2 ст.л.;
- листя салату – 1 качан;
- помідори чері – 10 шт.;
- сухарики з білого хліба – 150 г.;
- заправка для салату.
Рецепт салату Цезар з курячою грудкою
- Курячі грудки потрібно промити та очистити від жил, а потім відбити молотком. Щоб м'ясо зберегло свою цілісність, можна загорнути його в харчову плівку перед відбиванням.
- Підготовлене м'ясо потрібно посолити, поперчити та викласти на сковороду, политу олією.
- Листя салату помити й порізати, можна їх порвати руками на великі частини.
- До листя додаються помідори, порізані навпіл чи четвертини.
- Нарізати на дрібні кубики білий хліб і кинути на сковороду. Їх потрібно обсмажувати до появи золотистої хрусткої скоринки.
- Після цього крутони перекласти до салату та помідорів.
- Обсмажене м'ясо курки розрізати на довгі бруски й викласти в ємність до салату і помідорів.
Як соус можна використовувати готовий майонез з невисоким відсотком жирності. За бажанням майонез можна замінити рослинною або оливковою олією.
Доповнити вечерю можна цікавою випічкою грузинської кухні.
Джерело:
УНИАН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні