Про шаурму можна забути: начинка для лаваша з крабових паличок
Розкажемо, як приготувати корисний перекус за 5 хвилин

Закуска / Фото: pixabay
Швидко перекусити та продовжити роботу чи домашні справи – мрія кожного. Втілити її в життя допоможе лаваш та різноманітні начинки до нього. Страва була придумана кілька століть тому. Тоді в тонкий хліб загортали все, щоб не забруднити руки. Зараз страва стала оригінальним перекушуванням.
Деталі
Щоб створити щось смачне знадобляться дуже прості продукти:
- крабові палички – 200 г;
- варені яйця – 2 шт.;
- плавлений сир – 2 шт.;
- овочі – помідори, огірки, зелень;
- соус – майонез, сметана, гірчиця.
Приготування перекушування в лаваші
- Весь процес починається з натирання крабових паличок на великій тертці. Також їх можна подрібнити гострим ножем. Краще це робити, доки палички заморожені.
- Далі потрібно натерти на тертці яйця та плавлений сир та змішати все з майонезом та гірчицею.
- Подрібнити зелень та овочі, а потім додати їх в отриману масу.
- Масу з крабових паличок, сиру, зелені, овочів та соусу потрібно добре перемішати в ємності.
- Викласти на стіл лаваш і рівномірно розподілити масу на його поверхні. Після цього можна загортати його в рулет. Щоб лаваш не розвертався, його можна трохи обсмажити на сковороді.
Нагадаємо, що домашній рулет із лаваша можна доповнити салатом Цезар.
Джерело:
УНИАН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні