ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Для затишної зими: найкращий рецепт кабачкової ікри

Рецепти 07:55 - 04 липня 2023

Забрати смак літа з собою

Для затишної зими: найкращий рецепт кабачкової ікри

Кращий рецепт кабачкової ікри / Фото: Pixabay

Заготовки на зиму – те, що нагадує про тепле й веселе літо у холодну пору року. Щоб ваші морозні вечори також були затишними, приємними та смачними, ділимося рецептом найкращої кабачкової ікри.

Вам знадобиться:

  • 5 кг кабачків
  • 1 кг цибулі
  • 1 кг моркви
  • 4 столових ложки томатної пасти
  • 400 мл рослинної олії
  • 200 г цукру
  • 100 г солі
  • по 10 мл оцту (на банку)
  • перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть. Кабачки наріжте кубиком та покладіть у каструлю, додавши невелику кількість олії. Тушкуйте під кришкою, поки кабачки не розм'якнуть.
  2. Моркву також протушкуйте до напівготовності, після додайте цибулю. Додайте до овочів томату пасту, ретельно перемішайте та тушкуйте 10 хвилин.
  3. Погружним блендером подрібніть овочі та кабачки, щоб маса була однорідною. Змішайте кабачки з цибулею і морквою, за бажанням додайте олію.
  4. Додайте цукор та сіль, перець. Робіть це поступово.
  5. Тушкуйте на середньому вогні 30-40 хвилин. Додайте наприкінці за бажанням оцет.
  6. Розкладіть ікру у стерилізовані та чисті банки, закатайте кришками.
  7. Переверніть банки, накрийте рушником та залиште стояти, щоб остигли.

Нещодавно ми ділилися рецептом кабачків з сиром.

Джерело: NV

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин