ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пікантні мариновані кабачки: швидкий рецепт оригінальної закуски

Рецепти 17:52 - 07 липня 2023

Страва відмінно поєднується з м'ясом або гарніром

Мариновані кабачки / Фото: cucchiaio.it

Мариновані кабачки / Фото: cucchiaio.it

Настав сезон цукіні та кабачків, а отже, і дуже смачних страв. Крім звичних ікри, смажених кабачків та оладок можна приготувати мариновані овочі. Вони стануть чудовим доповненням до м'яса або будь-якого гарніру.

Деталі

Для приготування страви знадобляться такі складові:

  • 3 або 4 кабачки
  • 1 лимон
  • 80 г оливкової олії
  • сушене орегано (замість нього можна взяти трохи м'яти)
  • 1 зубчик часнику
  • сіль і перець

Приготування маринованих кабачків

  1. Насамперед овочі потрібно помити.
  2. Далі кабачки нарізаються вздовж дуже тонкими смужками. Це можна зробити за допомогою спеціальної тертки мандоліни.
  3. Для маринаду потрібно змішати олію з лимонним соком, сіллю та спеціями.
  4. Далі в ємність потрібно викласти шар стрічок кабачків, покласти пару скибочок часнику та полити маринадом. Усі дії повторюються з кожним новим шаром слайсів.
  5. Місткість щільно закривається і забирається в холодильник на 1 годину. Якщо потрібний пікантний смак, можна залишити овочі в маринаді на ніч.

Мариновані кабачки стануть чудовим доповненням до баноша.

Джерело: cucchiaio

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин