Пікантні мариновані кабачки: швидкий рецепт оригінальної закуски
Страва відмінно поєднується з м'ясом або гарніром

Мариновані кабачки / Фото: cucchiaio.it
Настав сезон цукіні та кабачків, а отже, і дуже смачних страв. Крім звичних ікри, смажених кабачків та оладок можна приготувати мариновані овочі. Вони стануть чудовим доповненням до м'яса або будь-якого гарніру.
Деталі
Для приготування страви знадобляться такі складові:
- 3 або 4 кабачки
- 1 лимон
- 80 г оливкової олії
- сушене орегано (замість нього можна взяти трохи м'яти)
- 1 зубчик часнику
- сіль і перець
Приготування маринованих кабачків
- Насамперед овочі потрібно помити.
- Далі кабачки нарізаються вздовж дуже тонкими смужками. Це можна зробити за допомогою спеціальної тертки мандоліни.
- Для маринаду потрібно змішати олію з лимонним соком, сіллю та спеціями.
- Далі в ємність потрібно викласти шар стрічок кабачків, покласти пару скибочок часнику та полити маринадом. Усі дії повторюються з кожним новим шаром слайсів.
- Місткість щільно закривається і забирається в холодильник на 1 годину. Якщо потрібний пікантний смак, можна залишити овочі в маринаді на ніч.
Мариновані кабачки стануть чудовим доповненням до баноша.
Джерело:
cucchiaio
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні