ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пиріжки з шинкою та сиром за 30 хвилин: ідея для сніданку вихідного дня

Рецепти 19:55 - 07 липня 2023

Ситна страва з продуктів, які є у кожному холодильнику

Пиріжки з шинкою та сиром / Фото: pixabay

Пиріжки з шинкою та сиром / Фото: pixabay

Пиріжки залишаються однією з найпопулярніших страв в українській кухні. Їх готують на свята та у будні дні. Урізноманітнити раціон можна за допомогою пиріжків з шинкою та сиром. Вони готуються швидко і з продуктів, які є у холодильнику.

Деталі

Для приготування пиріжків знадобляться два види інгредієнтів – для тіста та начинки.

Отже, для тіста потрібно:

  • кефір – 300 г
  • борошно – 220 г
  • яйце – 1 шт.
  • сода – 0,5 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.

Для начинки потрібно:

  • шинка – 130 г
  • сир твердий – 100 г
  • яйця (варені) – 2 шт.
  • цибуля зелена
  • олія (для смаження)

Приготування пиріжків з шинкою та сиром

Особливістю страви є технологія її приготування – заливне тісто і начинка, яка додається прямо в тісто.

  1. Процес створення страви починається з замішування тіста – в миску потрібно розбити яйце, додати сіль, соду, борошно і кефір, а потім все добре збити.
  2. Далі можна переходити до начинки. Потрібно дрібно нарізати шинку та цибулю, сир та варені яйця натерти на тертці. Після цього всі складові добре перемішати.
  3. Начинку потрібно додати до миски з тістом і теж перемішати.
  4. Потім можна приступати до смаження пиріжків. На розігріту сковороду викладаються столовою ложкою пиріжки і смажаться до готовності. При необхідності потрібно підливати олію.

Пиріжки можна подати як закуску до першої страви чи салату.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин