Пухкі та ароматні сирники: розкриваємо секрет страви
Секрет полягає не в інгредієнтах, а в способі приготування

Сирники / Фото: pixabay
Сирники – одна з найпопулярніших страв української кухні. Готувати їх можуть усі, але не завжди вони виходять пухкими і м'якими. Домогтися цього дозволить спосіб приготування.
Деталі
Для приготування дуже смачних та ситних сирників знадобляться такі інгредієнти:
- 500 г сиру
- 1 яйце
- 4 столові ложки цукру
- 10 г ванільного цукру
- 70 г борошна
Приготування сирників
- У миску потрібно перекласти сир, яйце, цукор і добре перемішати.
- До отриманої суміші потрібно додати борошно та ванільний цукор.
- Далі розігріти духовку до 180 градусів, на лист постелити вощений папір і викласти заздалегідь сформовані сирники.
- Випікати потрібно протягом 15-20 хвилин.
- Подавати сирники можна зі сметаною, топінгами, варенням чи медом.
Саме випікання є тим секретом, про який йшлося. Сирники стануть гармонійним доповненням до чашки холодної кави.
Джерело:
Хочу
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні