ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пухкі та ароматні сирники: розкриваємо секрет страви

Рецепти 15:30 - 12 липня 2023

Секрет полягає не в інгредієнтах, а в способі приготування

Сирники / Фото: pixabay

Сирники / Фото: pixabay

Сирники – одна з найпопулярніших страв української кухні. Готувати їх можуть усі, але не завжди вони виходять пухкими і м'якими. Домогтися цього дозволить спосіб приготування.

Деталі

Для приготування дуже смачних та ситних сирників знадобляться такі інгредієнти:

  • 500 г сиру
  • 1 яйце
  • 4 столові ложки цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 70 г борошна

Приготування сирників

  1. У миску потрібно перекласти сир, яйце, цукор і добре перемішати.
  2. До отриманої суміші потрібно додати борошно та ванільний цукор.
  3. Далі розігріти духовку до 180 градусів, на лист постелити вощений папір і викласти заздалегідь сформовані сирники.
  4. Випікати потрібно протягом 15-20 хвилин.
  5. Подавати сирники можна зі сметаною, топінгами, варенням чи медом.

Саме випікання є тим секретом, про який йшлося. Сирники стануть гармонійним доповненням до чашки холодної кави.

Джерело: Хочу

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин