ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рулет зі скумбрії: ніжна та ситна страва до вечері

Рецепти 18:50 - 13 липня 2023

Ніжне м'ясо риби відмінно доповнюють овочі та зелень

Рулет з риби / Фото: freepik

Рулет з риби / Фото: freepik

Рулет може бути не тільки м'ясним, а й рибним. Ароматна страва зі скумбрії порадує поціновувачів морепродуктів та риби. Рулет поєднує в собі овочі та ніжне філе риби.

Деталі

Для приготування рулету знадобляться такі продукти:

  • 2 середні скумбрії
  • 4 яйця
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 10 г желатину
  • 50 г зелені
  • спеції на смак

Приготування рулету зі скумбрії

  1. Перед початком приготування потрібно зварити моркву, яйця.
  2. Далі потрібно очистити рибу від шкірки, хвостів та плавців, відокремити філе від кісток.
  3. Отримане філе посолити та поперчити.
  4. Поки риба солиться, потрібно підготувати овочі - варену моркву очистити від шкірки і натерти на тертці, так само зробити з яйцями.
  5. Потім потрібно дрібно нарізати цибулю та зелень.
  6. Рибини потрібно викласти животиком нагору і тісно одна до одної, а також посипати желатином. На них потрібно викласти суміш з овочів, яєць та зелені.
  7. Рулет загорнути та закріпити харчовою плівкою. У такому вигляді його потрібно занурити у киплячу воду на 20 хвилин.
  8. Коли рулет охолоне, його потрібно покласти під прес та в холодильник.

Подавати рулет можна із соусом до картоплі.

Джерело: Хочу

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин