Рулет зі скумбрії: ніжна та ситна страва до вечері
Ніжне м'ясо риби відмінно доповнюють овочі та зелень

Рулет з риби / Фото: freepik
Рулет може бути не тільки м'ясним, а й рибним. Ароматна страва зі скумбрії порадує поціновувачів морепродуктів та риби. Рулет поєднує в собі овочі та ніжне філе риби.
Деталі
Для приготування рулету знадобляться такі продукти:
- 2 середні скумбрії
- 4 яйця
- 1 морквина
- 1 цибулина
- 10 г желатину
- 50 г зелені
- спеції на смак
Приготування рулету зі скумбрії
- Перед початком приготування потрібно зварити моркву, яйця.
- Далі потрібно очистити рибу від шкірки, хвостів та плавців, відокремити філе від кісток.
- Отримане філе посолити та поперчити.
- Поки риба солиться, потрібно підготувати овочі - варену моркву очистити від шкірки і натерти на тертці, так само зробити з яйцями.
- Потім потрібно дрібно нарізати цибулю та зелень.
- Рибини потрібно викласти животиком нагору і тісно одна до одної, а також посипати желатином. На них потрібно викласти суміш з овочів, яєць та зелені.
- Рулет загорнути та закріпити харчовою плівкою. У такому вигляді його потрібно занурити у киплячу воду на 20 хвилин.
- Коли рулет охолоне, його потрібно покласти під прес та в холодильник.
Подавати рулет можна із соусом до картоплі.
Джерело:
Хочу
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні