Кабачковий торт: смачна та корисна закуска за 30 хвилин
Цікаве рішення для літнього сімейного свята

Кабачковий торт / Фото: скріншот
Кабачковий торт – одна із страв, яку можна швидко приготувати у розпал сезону овочів. Для створення кулінарного шедевра знадобляться мінімум часу та продукти, які є у кожному холодильнику.
Деталі
Для приготування кабачкового торта потрібні такі складові:
- кабачки – 500 г;
- яйця – 2 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- борошно – 140 г;
- сіль, перець – до смаку.
Для начинки знадобиться:
- вершковий сир – 250 г;
- майонез – 100 г;
- часник – за смаком;
- кріп – 0,5 пучка;
- помідор – 1-2 шт.
Приготування кабачкового торта
- Овочі та зелень потрібно помити. Кабачок необхідно натерти на тертці і залишити в мисці, щоб потім злити сік.
- До натертого кабачка потрібно додати перець, яйця, борошно, часник і ретельно все перемішати.
- На розігріту сковороду потрібно викласти частину отриманої маси і розрівняти на дні, щоб вийшов плоский млинець. Його потрібно обсмажити з обох боків до готовності.
- Для начинки потрібно в мисці змішати сир, майонез, часник та подрібнений кріп.
- Помідори необхідно бланшувати та зняти з них шкірку. Після цього їх потрібно нарізати тонкими кільцями.
- Отримані млинці з кабачків потрібно промазати зробленою сумішшю та помідорами. Після цього торт потрібно охолодити у холодильнику.
Нагадаємо, що ще можна приготувати пишні оладки.
Джерело:
Хочу
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні