Класичний рецепт кабачкової ікри: краще, ніж у магазині
Більше не потрібно витрачати гроші на магазинний варіант популярної страви з купою зайвих добавок

Як приготувати кабачкову ікру класичну / Фото: theyummybowl.com
Кабачкова ікра багата на поживні речовини, містить вітаміни, мінерали та антиоксиданти для здоров'я всього організму. Сьогодні пропонуємо поповнити кулінарну книгу і додати до неї цей рецепт кабачкової ікри.
Деталі
Цінність такої їжі полягає в корисних властивостях і низькій калорійності. Його можна без побоювання вживати всім, хто стежить за фігурою або займається спортом. До складу кабачків входять клітковина і вода, які сприяють нормалізації травлення і підтримці кишкової мікрофлори.
Є в овочі й калій. Він знижує кров'яний тиск і знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Кабачки також корисні для зору та очей загалом, адже вони містять бета-каротин.
Інгредієнти
- Кабачок — 3 шт;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт;
- Морква — 1 шт;
- Часник — 1 зубчик;
- Паста томатна — 1 ст.л;
- Цукор — 1 ст.л;
- Олія рослинна;
- Перець, сіль.
Рецепт кабачкової ікри
- Натріть моркву, а кабачки та ріпчасту цибулю наріжте середніми кубиками.
- Добре розігрійте сковороду, змастіть олією і відправте овочі обсмажуватися до золотистості.
- Після цього посипте їх цукром, сіллю і перцем, змішайте з томатною пастою і пропущеним через прес часником.
- За допомогою блендера перетворіть усе на пюре, а далі відправте тушкуватися в закритому сотейнику на 40 хвилин.
Подавати ікру з кабачків можна як із теплими, так і з холодними стравами. До слова, вони ідеально поєднуються з кабачками в клярі, які на смак дехто точно сплутає з м'ясними.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!