ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Класичний рецепт кабачкової ікри: краще, ніж у магазині

Рецепти 14:06 - 24 липня 2023

Більше не потрібно витрачати гроші на магазинний варіант популярної страви з купою зайвих добавок

Як приготувати кабачкову ікру класичну / Фото: theyummybowl.com

Як приготувати кабачкову ікру класичну / Фото: theyummybowl.com

Кабачкова ікра багата на поживні речовини, містить вітаміни, мінерали та антиоксиданти для здоров'я всього організму. Сьогодні пропонуємо поповнити кулінарну книгу і додати до неї цей рецепт кабачкової ікри.

Деталі

Цінність такої їжі полягає в корисних властивостях і низькій калорійності. Його можна без побоювання вживати всім, хто стежить за фігурою або займається спортом. До складу кабачків входять клітковина і вода, які сприяють нормалізації травлення і підтримці кишкової мікрофлори.

Є в овочі й калій. Він знижує кров'яний тиск і знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Кабачки також корисні для зору та очей загалом, адже вони містять бета-каротин.

Інгредієнти

  • Кабачок — 3 шт;
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт;
  • Морква — 1 шт;
  • Часник — 1 зубчик;
  • Паста томатна — 1 ст.л;
  • Цукор — 1 ст.л;
  • Олія рослинна;
  • Перець, сіль.

Рецепт кабачкової ікри

  1. Натріть моркву, а кабачки та ріпчасту цибулю наріжте середніми кубиками.
  2. Добре розігрійте сковороду, змастіть олією і відправте овочі обсмажуватися до золотистості.
  3. Після цього посипте їх цукром, сіллю і перцем, змішайте з томатною пастою і пропущеним через прес часником.
  4. За допомогою блендера перетворіть усе на пюре, а далі відправте тушкуватися в закритому сотейнику на 40 хвилин.

Подавати ікру з кабачків можна як із теплими, так і з холодними стравами. До слова, вони ідеально поєднуються з кабачками в клярі, які на смак дехто точно сплутає з м'ясними.

Джерело: tsn.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин