ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Фарширований перець по-італійські: секрет особливого смаку

Рецепти 13:00 - 25 липня 2023

Звична страва з незвичайним вершковим ароматом, від якої ніхто не відмовиться

Фарширований перець / Фото: freepik

Фарширований перець / Фото: freepik

Фарширований перець – це страва, яка стала улюбленою для багатьох українців. Його готують не лише у нашій країні. Пропонуємо вивчити італійський варіант рецепту та створити незвичайну вечерю.

Деталі

Для приготування фаршированого перцю знадобляться:

  • 8-12 солодких перців;
  • 300 г свинячого фаршу;
  • 80 г твердого сиру;
  • 50 г панірувальних сухарів;
  • 350 г томатного пюре;
  • 1 зубчик часнику;
  • свіжа петрушка;
  • сіль;
  • оливкова олія.

Приготування фаршированого перцю

  1. Спочатку потрібно очистити перець від кісточок та перегородок, знімаючи невелику кришечку з хвостиком зверху.
  2. Фарш потрібно змішати з тертим сиром і нашинкованою петрушкою. У суміш можна додати панірувальні сухарі для більшої густоти.
  3. Усередині кожну перчину потрібно посипати сіллю і тільки після цього до верху наштовхати суміш м'яса і сиру.
  4. Часник потрібно роздавити і кинути на сковороду обсмажуватись у маслі. До нього потрібно додати томатне пюре та довести до кипіння.
  5. Після цього в соус занурюються фаршировані перці і встановлюють вертикально. Тушкувати страву потрібно під кришкою на повільному вогні протягом 20 хвилин, а потім дати настоятися ще 10 хвилин.

До м'яса можна додати будь-які тверді сири. В Італії прийнято додавати проволоні та пекорино. Це надасть страві особливих ноток вершкового аромату. Для приготування в Італії використовують особливий вид перцю – піпі (перець Реджіо).

Нагадаємо, що на зиму можна приготувати польські огірочки.

Джерело: cucchiaio

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин