ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Соте з грибами: незвичайний спосіб створення кулінарного шедевру

Рецепти 20:15 - 25 липня 2023

Завдяки такому приготуванню страва збереже весь букет ароматів.

Соте / Фото: freepik

Соте / Фото: freepik

Літо - саме час приготувати соте. Правильно приготовлена страва завжди порадує своїм ароматом та яскравістю фарб. Пропонуємо приготувати соті за особливим рецептом.

Деталі

Для приготування соте знадобляться такі продукти:

  • Цукіні – 1 шт.;
  • Баклажан – 1 шт.;
  • Помідори – 4 шт.;
  • Солодкий перець – 2 шт.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Часник – 2 шт.;
  • Печериці – 200 г;
  • Сіль, спеції – до смаку.

Готуємо соте: покрокова інструкція

  1. Для початку потрібно підготувати овочі – помити та почистити від шкірки, обрізати хвостики та вийняти насіння, серцевини.
  2. Далі необхідно нарізати кабачки та баклажани кубиками. Перець потрібно нарізати соломкою, а помідори – скибочками.
  3. Форму для запікання потрібно змастити олією і пересипати туди всі овочі. Тут їх потрібно посолити та посипати обраними спеціями.
  4. Цибуля та часник дрібно нарізаються і обсмажуються на олії. Також нарізаються гриби та обсмажуються. Готові гриби, цибулю та часник потрібно перекласти до овочів у форму.
  5. До овочів перед запіканням потрібно налити пів склянки води та поставити в духовку на 1 годину. Запікати овочі потрібно за температури 190 градусів до повної готовності.

На десерт можна приготувати ніжний вишневий трайфл.

Джерело: Хочу

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин