Соте з грибами: незвичайний спосіб створення кулінарного шедевру
Завдяки такому приготуванню страва збереже весь букет ароматів.

Соте / Фото: freepik
Літо - саме час приготувати соте. Правильно приготовлена страва завжди порадує своїм ароматом та яскравістю фарб. Пропонуємо приготувати соті за особливим рецептом.
Деталі
Для приготування соте знадобляться такі продукти:
- Цукіні – 1 шт.;
- Баклажан – 1 шт.;
- Помідори – 4 шт.;
- Солодкий перець – 2 шт.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Часник – 2 шт.;
- Печериці – 200 г;
- Сіль, спеції – до смаку.
Готуємо соте: покрокова інструкція
- Для початку потрібно підготувати овочі – помити та почистити від шкірки, обрізати хвостики та вийняти насіння, серцевини.
- Далі необхідно нарізати кабачки та баклажани кубиками. Перець потрібно нарізати соломкою, а помідори – скибочками.
- Форму для запікання потрібно змастити олією і пересипати туди всі овочі. Тут їх потрібно посолити та посипати обраними спеціями.
- Цибуля та часник дрібно нарізаються і обсмажуються на олії. Також нарізаються гриби та обсмажуються. Готові гриби, цибулю та часник потрібно перекласти до овочів у форму.
- До овочів перед запіканням потрібно налити пів склянки води та поставити в духовку на 1 годину. Запікати овочі потрібно за температури 190 градусів до повної готовності.
На десерт можна приготувати ніжний вишневий трайфл.
Джерело:
Хочу
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні