ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Соковиті та м'які котлети: секрет приготування страви з дитинства

Рецепти 10:12 - 26 липня 2023

Цікава альтернатива розпеченій сковороді, яку оцінять господині

Котлети / Фото: freepik

Котлети / Фото: freepik

М'ясні страви залишаються найпопулярнішими. Особливе місце у меню займають котлети. Про їхні переваги можна довго говорити. Створити соковиті, м'які та ароматні котлети – завдання сильне для всіх. Пропонуємо простий рецепт, який допоможе приготувати смачні котлети.

Деталі

Для приготування страви знадобляться:

  • фарш – 800 г;
  • білий хліб – кілька скибочок;
  • вода – для замочування хліба;
  • цибуля – 2 шт;
  • часник – 3 зубчики;
  • сіль, перець – до смаку;
  • вершкове масло;
  • панірувальні сухарі.

Спосіб приготування

  1. Фарш потрібно перекласти у ємність, хліб замочити у воді.
  2. Хліб, цибуля та часник потрібно перебити на блендері в однорідну масу. Її потрібно перекласти до фаршу.
  3. Далі отриману масу потрібно посолити, поперчити та додати спеції до смаку. Фарш потрібно добре помісити і навіть відбити об дно миски.
  4. Далі потрібно зробити кульки з фаршу. Всередину кожного з них кладеться невеликий шматочок вершкового масла.
  5. Котлети випікатимуться в духовці, тому знадобиться деко, застелене вощеним папером. Зверху потрібно викласти сформовані та обваляні в сухарях котлети.
  6. Випікати котлети потрібно за температури 160 градусів протягом 45 хвилин.

Нагадаємо, що до котлет можна приготувати фарширований перець.

Джерело: Хочу

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин