Соковиті та м'які котлети: секрет приготування страви з дитинства
Цікава альтернатива розпеченій сковороді, яку оцінять господині

Котлети / Фото: freepik
М'ясні страви залишаються найпопулярнішими. Особливе місце у меню займають котлети. Про їхні переваги можна довго говорити. Створити соковиті, м'які та ароматні котлети – завдання сильне для всіх. Пропонуємо простий рецепт, який допоможе приготувати смачні котлети.
Деталі
Для приготування страви знадобляться:
- фарш – 800 г;
- білий хліб – кілька скибочок;
- вода – для замочування хліба;
- цибуля – 2 шт;
- часник – 3 зубчики;
- сіль, перець – до смаку;
- вершкове масло;
- панірувальні сухарі.
Спосіб приготування
- Фарш потрібно перекласти у ємність, хліб замочити у воді.
- Хліб, цибуля та часник потрібно перебити на блендері в однорідну масу. Її потрібно перекласти до фаршу.
- Далі отриману масу потрібно посолити, поперчити та додати спеції до смаку. Фарш потрібно добре помісити і навіть відбити об дно миски.
- Далі потрібно зробити кульки з фаршу. Всередину кожного з них кладеться невеликий шматочок вершкового масла.
- Котлети випікатимуться в духовці, тому знадобиться деко, застелене вощеним папером. Зверху потрібно викласти сформовані та обваляні в сухарях котлети.
- Випікати котлети потрібно за температури 160 градусів протягом 45 хвилин.
Нагадаємо, що до котлет можна приготувати фарширований перець.
Джерело:
Хочу
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні