ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Італійська фріттата – вишуканість та простота на кожен день

Рецепти 21:07 - 26 липня 2023

Розкриваємо секрет появи страви та її приготування

Фриттата / Фото: cucchiaio

Фриттата / Фото: cucchiaio

Фріттата – італійська страва, яка дивує своєю простотою. Його готують з пасти, яєць, сиру та ковбасок. Воно народилося на вулицях Неаполя у бідних районах шевців та моряків і готувалося із залишків учорашньої вечері. Зараз фріттата стала, якщо не вишукуванням, то сніданком, що безперечно стоїть.

Деталі

Для приготування фритати знадобляться:

  • 320 г спагетті;
  • 4 яйця;
  • 100 г моцарелли;
  • 60 г тертого сиру пармезан;
  • 100 г нарізаною кубиками салямі;
  • оливкова олія;
  • чорний перець, сіль, ароматні спеції.

Готуємо фріттату: особливості та секрети

  1. Насамперед потрібно відварити спагетті, але не до готовності, що згодом воно не розвалилося на сковороді.
  2. Далі потрібно збити яйця із сіллю та спеціями, нарізати ковбаски кубиками, натерти сир.
  3. У ємність потрібно викласти спагетті, залити його яйцями, викласти порізану салямі і посипати перцем, а потім все добре перемішати.
  4. Далі потрібно розігріти сковороду з олією та вилити туди отриману суміш. Готується вона 10-15 хвилин під закритою кришкою. У середині процесу омлет потрібно перевернути і довести до готовності.

Подавати таку страву можна з тушкованими овочами.

Джерело: cucchiaio

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин