Швидка закуска до столу: готуємо крабові палички у клярі
Рецепт врятує, якщо гості прийшли несподівано і потрібно здивувати оригінальним частуванням.

Крабові палички у клярі / Фото: freepik
Будь-яку вечерю чи святковий стіл доповнить смачна закуска з крабових паличок у клярі. Їх можна подавати гарячими та холодними з різноманітними соусами.
Деталі
Щоб приготувати крабові палички у клярі знадобляться:
- крабові палички – 200 г;
- сире яйце – 1 шт;
- молоко – 50 г;
- вода – 50 г;
- борошно – 100 г;
- лимонний сік – 1 ст.
- рослинна олія;
- сіль.
Як приготувати крабові палички?
- Крабові палички потрібно очистити від пакування та розморозити. Після цього їх потрібно збризкати лимонним соком, полити олією і посолити.
- Для приготування кляру потрібно змішати молоко, воду, яйце та борошно.
- Кожну крабову паличку потрібно вмочити в кляр і покласти на гарячу сковорідку з великою кількістю олії.
- Коли крабові палички будуть готові, їх потрібно викласти на серветку, щоб забрати зайву олію. Після цього можна викладати на тарілку та подавати до столу.
Основною стравою вечері чи сніданку можуть стати картопляні коржики з сиром.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні