Несподівано, але смачно: рецепт чизкейку з беконом і сиром
Є тисячі варіацій рецептів чізкейків, але про солону версію багато хто й не здогадується, а даремно

Покроковий рецепт чізкейку з беконом / Фото: Скриншот/youtube.com/@snidanok
Чизкейки бувають ягідні, фруктові, шоколадні, але сьогодні ми пропонуємо опанувати рецепт чизкейку з беконом, травами та сиром, який ви й ваші близькі, можливо, жодного разу не куштували.
Деталі
Стандартна страва в багатьох ресторанах, кафе і магазинах продається солодкою, а ось м'ясні та сирні версії чомусь не такі популярні, хоча не менш прекрасні на смак.
З базових інгредієнтів тут сир, крекери та яйця — решту можете сміливо замінювати за своїм бажанням на будь-які інші. Усе обмежується лише польотом вашої фантазії.
Інгредієнти
- Крекер солоний — 400 г;
- Сир — 500 г;
- Масло вершкове — 70 шт;
- Яйце — 2 шт;
- Моцарела — 400 г;
- Сметана — 300 г;
- Бекон — 200 г;
- Італійські трави — 3 ч.л;
- Перець болгарський — 1 шт;
- Цибуля ріпчаста — 2 шт;
- Оливки без кісточок — 150 г;
- Часник — 1 зубчик;
- Сік лимона — 2 ч.л;
Рецепт чизкейку з беконом і травами
- Подрібніть печиво на крихту і змішайте його з вершковим маслом, а потім викладіть у форму для випічки зі знімними краями.
- Натріть сир на дрібній тертці. Сир добре перемішайте з яйцем, сметаною і пропущеним через прес часником.
- Додайте до них дрібно нарізані ріпчасту цибулю, перець, оливки та суміш італійських трав. Замішайте і викладайте на пісочну основу.
- Зверху викладіть тоненькі шматочки бекону так, щоб він повністю сховав під собою нижні шари, а потім полийте соком лимона для пікантної кислинки.
- Випікати потрібно близько 30-40 хвилин у духовці за 180 градусів.
Також пропонуємо додати в кулінарну книгу рецепт цибулевого пирога. Він підкорив світ незабутніми смаком і запахом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!