Рецепт печива Тейлор Свіфт із секретним інгредієнтом, який підірвав Мережу
Співачка опублікувала його у своєму блозі ще давно, але вірусним він став зовсім недавно, після виходу чергового альбому артистки

Той самий рецепт печива, яке готувала Тейлор Свіфт / Фото: corrigansisters.com
Американська співачка, авторка пісень, акторка та одна з найуспішніших і найбільш продаваних виконавиць світової музики радує не тільки хітами. Ви напевно і не чули про цей рецепт печива від Тейлор Свіфт, але ж знаменитість володіє ним майстерно.
Деталі
Після публікації в блозі зіркової варіації звичайнісінького ванільного печива, воно раптом стало вірусним і буквально підірвало Інтернет. Фанати навперебій готували його, щоб хоч у кулінарному мистецтві наблизитися до свого кумира.
Створити подібний шедевр настільки просто, що ви напевне захочете додати його до кулінарної книги. Усі складові потрібно просто добре змішати, а потім відправити випікатися і полити дещо зміненим ґоґоль-моґолем. І вуаля — все готово!
Інгредієнти
- Масло вершкове — 140 г;
- Олія рослинна — 100 мл;
- Цукор-пісок — 150 г;
- Цукрова пудра — 150 г;
- Яйце — 1 шт;
- Ванільний екстракт — 2 ч.л;
- Пакетик чорного чаю — 1 шт;
- Борошно пшеничне — 300 г;
- Сода харчова — ½ ч.л;
- Сіль — ¼ ч.л.
Для глазурі:
- Яйце — 1 шт;
- Цукор-пісок — 2 ст.л;
- Цукрова пудра — 150 г;
- Сіль — щіпка;
- Кориця мелена — ¼ ч.л;
- Горіх мускатний мелений — ¼ ч.л.
Рецепт печива від Тейлор Свіфт
- Збийте в середній за глибиною мисці вершкове масло та олію з цукром, цукровою пудрою, ванільним екстрактом і яйцем. У вас має вийти кремова і легка текстура світлого відтінку.
- Як тільки всі продукти добре з'єднаються, додавайте до них порційно борошно, соду, сіль і подрібнений вміст одного пакетика чаю.
- Коли ви приготуєте м'яке і ніжне тісто, накрийте його поліетиленовою плівкою, а потім поставте мінімум на 1 годину в холодильник.
- Тіста має вистачити приблизно на 12 штук печива, але ви можете викладати його на застелений пергаментом аркуш для випікання більшими шматочками або меншими, залежно від ваших уподобань.
- Випікайте приблизно 15 хвилин за температури 350 градусів. Дайте йому охолонути, а поки приготуйте глазур.
- Збийте в глибокому посуді всі інгредієнти для найсмачнішої частини печива, а потім нанесіть її на остигле печиво ложкою.
- Зверху притрусіть кожне невеликою кількістю меленої кориці та дайте глазурі застигнути. Насолоджуйтесь і радійте дивовижному смаку!
Ще один рецепт пісочного печива також заслуговує на вашу увагу. Десерт готується дуже просто і швидко, але з'їдається ще швидше.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!