Запаморочливо смачне морозиво з кавуна: вишуканий десерт за 15 хвилин
Розповімо, як приготувати десерт і здивувати родину

Морозиво / Фото: freepik
Морозиво – найкращій літній десерт. Пропонуємо оригінальний рецепт морозива з кавуна. Ця страва допоможе насолодитися прохолодою і зберегти фігуру.
Деталі
Для приготування морозива з кавуна знадобляться:
- кавун (приблизно 2 кг);
- цукор – 75 г;
- сік лайма – 1/2 стакана;
- 3 столові ложки білого рому;
- дрібка солі;
- листя м’яти – 75 г.
Спосіб приготування морозива з кавуна
- В першу чергу необхідно очистити кавун від шкірки і насіння.
- Далі потрібно вичавити сік з лайма.
- В чашу блендера або в глибоку ємність перекласти кавун, сік лайма, ром і цукор. Все потрібно перебити до однорідної маси.
- До маси потрібно додати м’яту і подрібнити все ще раз.
- Готове морозиво необхідно розлити у форми або у контейнер і поставити в морозильну камеру на 4-6 годин.
Нагадаємо, що ми розповідали, як приготувати ванільне морозиво вдома.
Джерело:
Хочу
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні