Літній десерт нашвидкуруч: рецепт шарлотки з вишнями
Для самого приготування знадобиться всього 15 хвилин

Пиріг з вишнями за лічені хвилини/Фото: pexels
Зазвичай шарлотку готують з яблуками, але вишні також чудово підійдуть для начинки. Легку та ароматну випічку приготувати досить просто. До того ж, не знадобиться багато часу.
Інгредієнти
- борошно пшеничне - 250 г
- цукор - 200 г
- яйця курячі - 4 шт.
- розпушувач - 10 г
- цукор ванільний - 10 г
- вишня - 200 г
- крохмаль - 10 г
- олія соняшникова - 20 мл
- цукрова пудра - 20 г
Спосіб приготування
- З вишень потрібно забрати кісточки, а після цього присипати їх крохмалем.
- Для тіста яйця збийте із цукром і ванільним цукром до пишної піни. Додавайте порціями просіяне борошно з розпушувачем, при цьому не припиняйте збивати. Тісто має бути однорідним і консистенції сметани середньої густоти.
- Форму змастіть олією, вилийте в неї тісто, зверху викладіть вишню. Випікайте шарлотку 40-45 хвилин за температури 180 °C.
Раніше ми писали, як зварити ніжне та ароматне варення з троянд. Пропонуємо рецепт без загусників та добавок.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні