Готуємо улюблену страву Кейт Міддлтон: рецепт карі з куркою
Поціновувачі м'яса птиці з прянощами оцінять страву

Рецепт карі від Кейт Міддлтон / Фото: колаж МЕТА, Pixabay
Попри статус принцеси Кейт Міддлтон любить готувати самостійно. Нещодавно вона поділилася рецептом своєї улюбленої страви – карі з куркою.
Вам знадобиться:
- пів кілограма курячого філе
- 2 столові ложки олії
- цибулина
- зубчик часнику
- 2,5 чайні ложки порошку карі
- 2 чайні ложки меленої зіри
- чверть чайної ложки пластівців червоного перцю
- чайна ложка меленої куркуми
- 2,5 чайні ложки томатної пасти
- 230 мл кокосового молока
- 2 чайні ложки солі
Спосіб приготування:
- Філе наріжте шматочками шириною у три сантиметри.
- У глибокій сковорідці розігрійте олію та приготуйте цибулю на середньому вогні до прозорості. Після додайте часник та готуйте ще протягом 1-2 хвилин.
- Додайте чайну ложку порошку карі, куркуму, зіру, червоний перець і чайну ложку солі. Готуйте ще хвилину.
- Додайте томатну пасту та ретельно перемішайте.
- Філе курки обваляйте в порошку карі, додайте залишки солі та пластівці червоного перцю. Перекладіть м'ясо до сковорідки та готуйте до золотистості протягом 5-6 хвилин.
- Додайте кокосове молоко, доки не отримаєте суміш з консистенцію крема.
- Готуйте курку на слабкому вогні без кришки та помішуючи протягом 7 хвилин, до готовності курки. Якщо рідини мало, додайте води.
- Подавайте з вареним рисом.
Нещодавно ми ділилися рецептом улюбленого печива Тейлор Свіфт.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні