ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Кращий рецепт з існуючих: як приготувати гаспачо

Рецепти 20:52 - 08 серпня 2023

Освіжаюча страва для останніх літніх днів

Кращий рецепт з існуючих: як приготувати гаспачо

Рецепт гаспачо / Фото: Pixabay

У виданні The New York Times опублікували найкращий рецепт гаспачо. Розповідаємо, як рекомендує готувати страву відоме медіа.

Вам знадобиться:

  • кілограм помідорів, які треба очистити від середини
  • італійський або світло-зелений смажений перець без серцевини та насіння
  • довгий огірок без шкірки
  • середня цибулина
  • зубчик часнику
  • 2 ложки оцту
  • пів чашки оливкової олії першого віджиму
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Усі овочі треба очистити від зайвого та нарізати шматками. Потім у блендері треба змішати помідори, перець, огірок, цибулю та часник. Маєте вийти однорідна консистенція.
  2. Під час збивання треба додати оцет та 2 чайні ложки солі. Потім поступово влити оливкову олію. Якщо маса надто рідка, продовжуйте додавати олію.
  3. Суміш процідіть та викиньте залишки. Перелийте у посудину, краще скляну, та почекайте щонайменше 6 годин.
  4. Перед подачею додайте сіль та оцет. Якщо гаспачо вийшов надто густим, додайте охолодженої води.

Нещодавно ми ділилися рецептом мусаки з баклажанами.

Джерело: The New York Times

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин