Кращий рецепт з існуючих: як приготувати гаспачо
Освіжаюча страва для останніх літніх днів

Рецепт гаспачо / Фото: Pixabay
У виданні The New York Times опублікували найкращий рецепт гаспачо. Розповідаємо, як рекомендує готувати страву відоме медіа.
Вам знадобиться:
- кілограм помідорів, які треба очистити від середини
- італійський або світло-зелений смажений перець без серцевини та насіння
- довгий огірок без шкірки
- середня цибулина
- зубчик часнику
- 2 ложки оцту
- пів чашки оливкової олії першого віджиму
- сіль
Спосіб приготування:
- Усі овочі треба очистити від зайвого та нарізати шматками. Потім у блендері треба змішати помідори, перець, огірок, цибулю та часник. Маєте вийти однорідна консистенція.
- Під час збивання треба додати оцет та 2 чайні ложки солі. Потім поступово влити оливкову олію. Якщо маса надто рідка, продовжуйте додавати олію.
- Суміш процідіть та викиньте залишки. Перелийте у посудину, краще скляну, та почекайте щонайменше 6 годин.
- Перед подачею додайте сіль та оцет. Якщо гаспачо вийшов надто густим, додайте охолодженої води.
Нещодавно ми ділилися рецептом мусаки з баклажанами.
Джерело:
The New York Times
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні