Кокосова насолода: смачний домашній торт баунті з кокосовою начинкою
Неймовірно смачний десерт для усієї родини

Кокосова насолода: смачний домашній торт баунті з кокосовою начинкою
Домашній торт баунті з кокосовою начинкою – неймовірно смачний десерт для усієї родини.
Деталі
Інгредієнти
- бісквіт:
- вершкове масло|мастило| 100 гр.
- яйця 3 шт. (на відео добірної категорії)
- цукор 80 гр.
- мука 120 гр.
- яке 2 ст. з гіркою
- розпушувач 1 пачка
крем:
- молоко 400 мл.
- вершкове масло|мастило| 100 гр.
- цукор 60-80 гр.
- кокосовая стружка 150 гр.
- манка 2 ст.л.
глазур:
- молоко 80 мл.
- шоколад 150 гр.
Як готувати?
Готуємо бісквіт:
У глибоку миску розбиваємо яйця. Додаємо цукор, щіпку солі та збиваємо блендером до пишної піни. Потім додаємо розтоплене вершкове масло|мастило| і перемішуємо. Додаємо борошно, що просіює, какао і розпушувач і перемішуємо до однорідності. Тісто виходить як негуста сметана. Беремо роз’ємну форму та застилаємо дно папером для випічки. Форму змащуємо рослинною олією або вершковим. У форму викладаємо все тісто. Відправляємо у розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин. Готовий корж витягаємо з духовки та залишаємо на 30 хвилин.
Готуємо крем:
У каструлю наливаємо молоко і додаємо манку. Перемішуємо та варимо до перших бульбашок. Потім додаємо цукор, вершкове масло та кокосову стружку. І, постійно перемішуючи, варимо до загусання крему.
Готуємо глазур:
У миску викладаємо шоколад та наливаємо молоко. Розтоплюємо на водяній бані. Перемішуємо. Маса повинна вийти однорідною.
На корж, що остигнув, викладаємо весь крем. Поверхню розрівнюємо та змащуємо торт глазур’ю. Торт прибираємо в холодильник на 2-3 години до застигання глазурі.
Смачного і будьте здорові!
Також з плитки шоколаду та кількох видів горіхів можна легко створити смачний та простий десерт для себе і своєї сім'ї. Ділимося рецептом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!