Цвітна капуста з овочами в молочному соусі – вечеря за 20 хвилин
Розповімо, як швидко приготувати капусту і нагодувати всю родину

Цвітна капуста з овочами / Фото: freepik
Цвітна капуста – овоч, який може бути елементом будь-якої страви. Пропонуємо втілити в життя рецепт приготування цвітної капусти з овочами в молочно-томатному соусі.
Деталі
Для приготування страви знадобляться наступні інгредієнти:
- капуста цвітна - 430 г.
- цибуля ріпчаста - 1 шт. (100 г).
- перець болгарський - 1 шт. (190 г).
- морква - 1 шт. (70 г).
- паста томатна - 30 г.
- молоко - 70 мл.
- сіль - 1/2 ч.л.
- перець чорний мелений - на кінчику ножа.
- олія рослинна - 2 ст.л.
- каррі - 1/4 ч.л.
- паприка мелена - 1/4 ч.л.
- зелень свіжа (для подачі, за бажанням) - за смаком.
Цвітна капуста з овочами в молочно-томатному соусі: приготування
- В першу чергу необхідно почистити овочі від шкірки і насіння. Моркву і цибулю необхідно обсмажити.
- Перець потрібно нарізати тоненькими смужками. Додати його на сковороду до моркви і цибулі.
- Цвітну капусту необхідно помити і розділити на суцвіття.
- Після цього необхідно додати до овочів на сковороду капусту, залити все молоком і томатною пастою, перемішати, посолити, додати спеції і тушкувати все 15 хвилин, поки капуста не стане м’якою.
Нагадаємо, що на вечерю можна приготувати овочеву лазанью.
Джерело:
УНІАН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні