Ніжно та соковито: рецепт запеченої курки з яблуками та перцем
Корисне та дуже смачне м'ясо ніжної птиці

Рецепт запеченої курки з яблуками та перцем / Фото: Pixabay
Запечена курка набагато корисніша, ніж смажена на сковорідці з маслом. Однак деякі все ж віддають перевагу другому варіанту приготування через то, що він "смачніший". Однак це міф ми готові спростувати й поділитися рецептом запеченої з яблуками та солодким перцем курки, яка підкорить смакові рецептори кожного з членів родини.
Вам знадобиться:
- 900 г курячих стегон
- 2 яблука
- 2 солодких перці
- 3 столових ложки олії
- чайна ложка паприки
- пів чайної ложки сушеного імбиру
- 2 чайної ложки цукру
- чайна ложка спецій для курки
- 3 зубчики часнику
- чорний мелений перець смак
- сіль на сак
Спосіб приготування:
- Очистьте перець та яблука від серцевини та наріжте шматочками.
- Стегна курки помийте, наколіть зубочисткою та розріжте на стегно й гомілку. Потім перекладіть у миску.
- До м'яса влийте половину олії, сіль, перець, часник, половину паприки та спеції для курки.
- Перемішайте та почекайте 20-30 хвилин.
- Перець з яблуками покладіть до окремої миски. Додайте до овочів цукор, імбир та олію. Ретельно перемішайте.
- У форму викладіть курку та розподіліть по ній перець та яблука.
- Випікайте протягом 40-45 хвилин у розігрітій до 190 градусів духовці.
Нещодавно ми ділилися рецептом курячого супу.
Джерело:
novosti24.kyiv.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні