Соковите і пікантне куряче філе в глазурі: секрет приготування
Розкажемо, як створити страву з азійським присмаком

Куряче філе / Фото: freepik
Курятина – універсальне м’ясо, яке можна додати в салати, супи або приготувати з нього шедевр з азійської кухні. Пропонуємо втілити в життя рецепт приготування курячої грудки з часником і в медовому соусі.
Деталі
Для приготування страви знадобляться:
- куряче філе – 400 г;
- борошно – 3 ст. л.;
- часник – 4 зубчики;
- мед – 2 ст. л;
- соєвий соус – 50 мл;
- оцет столовий – 1,5 ч. л.;
- олія – 3 ст л.;
- масло вершкове – 40 г;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- кунжут.
Курка в соєво-медовому соусі: як приготувати
- Куряче філе необхідно помити і нарізати на невеличкі шматки.
- Їх потрібно посолити і поперчити. Після цього кожен шматочок потрібно обваляти в борошні.
- Їх потрібно обсмажити в олії з обох боків. Далі до шматків потрібно додати розчавлений часник і трохи все разом обсмажити. Після цього можна додавати соєвий соус, оцет і мед. Все разом тушкується до появи глазурі на шматках м’яса.
Нагадаємо, що можна приготувати млинці з м’ясом по-французьки.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні