ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Соковите і пікантне куряче філе в глазурі: секрет приготування

Рецепти 19:30 - 11 серпня 2023

Розкажемо, як створити страву з азійським присмаком

Куряче філе / Фото: freepik

Куряче філе / Фото: freepik

Курятина – універсальне м’ясо, яке можна додати в салати, супи або приготувати з нього шедевр з азійської кухні. Пропонуємо втілити в життя рецепт приготування курячої грудки з часником і в медовому соусі.

Деталі

Для приготування страви знадобляться:

  • куряче філе – 400 г;
  • борошно – 3 ст. л.;
  • часник – 4 зубчики;
  • мед – 2 ст. л;
  • соєвий соус – 50 мл;
  • оцет столовий – 1,5 ч. л.;
  • олія – 3 ст л.;
  • масло вершкове – 40 г;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • кунжут.

Курка в соєво-медовому соусі: як приготувати

  1. Куряче філе необхідно помити і нарізати на невеличкі шматки.
  2. Їх потрібно посолити і поперчити. Після цього кожен шматочок потрібно обваляти в борошні.
  3. Їх потрібно обсмажити в олії з обох боків. Далі до шматків потрібно додати розчавлений часник і трохи все разом обсмажити. Після цього можна додавати соєвий соус, оцет і мед. Все разом тушкується до появи глазурі на шматках м’яса.

Нагадаємо, що можна приготувати млинці з м’ясом по-французьки.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин